Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Zklidnění a lepší spánek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zklidnění a lepší spánek - diskuze na toto téma
Zdravím, poslední dobou toho mám hodně v práci a nejsem schopná se zklidnit a pořádně vyspat. Je něco, co by mi pomohlo? Nemáte zkušenost?

Vlaďka | 4.4.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zklidnění a lepší spánek
Dobrý večer, z vlastní zkušenosti doporučím https://www.drmax.cz/allegra-strong-tbl-obd-30 Tento doplněk skvěle funguje jak na lepší spánek, tak na zklidnění a zlepšení nálady.

Odpověď
Petra | 7.4.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zklidnění a lepší spánek
Takže koupím doplněk allegra STRONG bez receptu? Je to bezpečný doplněk, napíšete?

Odpověď
Vlaďka | 12.4.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zklidnění a lepší spánek
Ano, allegra STRONG je bezpečný, nenávykový a opravdu účinný doplněk. Navíc se může užívat dlouho a na zklidnění a spánek funguje skvěle.

Odpověď
Petra | 18.4.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zklidnění a lepší spánek
Tak ještě jednou děkuji za tip na značku Woykoff. allegra STRONG už pár dní užívám a jsem moc spokojená.

Odpověď
Valounek | 12.4.2022 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zklidnění a lepší spánek
Svým klientkám vždycky doporučuji, aby se zamyslely nad tím, co to způsobilo. Jasně, přípravky jako CBD nebo jemu podobné jsou určitě fajn a působí. Ale neřeší problém, pouze příčinu. Nedávno jsem měla jednu takovou paní, u které jsme zjistily, že to působí stres z práce. Prostě si naložila moc a nevěděla, jak z toho ven. Nakonec jí pomohla změna práce a paní to vzala fakt z gruntu. Na internetu si našla přes https://www.hitpraca.pl/praca/poznan/ práci v Poznańi a přestěhovala se do Polska. :) Odvážná. Ale nedávno jsme si volaly a je fakt nadmíru spokojená. :)

Odpověď
Kateřina | 13.4.2022 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zklidnění a lepší spánek
Mně na spánek pomohly hodně cbd kapky. Řekla bych, že jsem i mnohem klidnější, lépe se mi usíná a konečně spím celou noc.

Odpověď
Romana | 24.4.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zklidnění a lepší spánek
Jak silné ty cbd kapky jsou potřeba, když bych je potřebovala na ten spánek ?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné