| Zklidnění a lepší spánek - diskuze na toto téma |
Zdravím, poslední dobou toho mám hodně v práci a nejsem schopná se zklidnit a pořádně vyspat. Je něco, co by mi pomohlo? Nemáte zkušenost? Vlaďka | 4.4.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zklidnění a lepší spánekDobrý večer, z vlastní zkušenosti doporučím https://www.drmax.cz/allegra-strong-tbl-obd-30 Tento doplněk skvěle funguje jak na lepší spánek, tak na zklidnění a zlepšení nálady. Odpověď Petra | 7.4.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zklidnění a lepší spánekTakže koupím doplněk allegra STRONG bez receptu? Je to bezpečný doplněk, napíšete? Odpověď Vlaďka | 12.4.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zklidnění a lepší spánekAno, allegra STRONG je bezpečný, nenávykový a opravdu účinný doplněk. Navíc se může užívat dlouho a na zklidnění a spánek funguje skvěle. Odpověď Petra | 18.4.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zklidnění a lepší spánekTak ještě jednou děkuji za tip na značku Woykoff. allegra STRONG už pár dní užívám a jsem moc spokojená. Odpověď Valounek | 12.4.2022 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zklidnění a lepší spánekSvým klientkám vždycky doporučuji, aby se zamyslely nad tím, co to způsobilo. Jasně, přípravky jako CBD nebo jemu podobné jsou určitě fajn a působí. Ale neřeší problém, pouze příčinu. Nedávno jsem měla jednu takovou paní, u které jsme zjistily, že to působí stres z práce. Prostě si naložila moc a nevěděla, jak z toho ven. Nakonec jí pomohla změna práce a paní to vzala fakt z gruntu. Na internetu si našla přes https://www.hitpraca.pl/praca/poznan/ práci v Poznańi a přestěhovala se do Polska. :) Odvážná. Ale nedávno jsme si volaly a je fakt nadmíru spokojená. :) Odpověď Kateřina | 13.4.2022 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zklidnění a lepší spánekMně na spánek pomohly hodně cbd kapky. Řekla bych, že jsem i mnohem klidnější, lépe se mi usíná a konečně spím celou noc. Odpověď Romana | 24.4.2022 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zklidnění a lepší spánekJak silné ty cbd kapky jsou potřeba, když bych je potřebovala na ten spánek ? Odpověď |