Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Zkušenosti s terapií červeným světlem

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zkušenosti s terapií červeným světlem - diskuze na toto téma
Dobrý den, už jsem něco málo četla o terapii červeným světlem a chtěla bych se zeptat i na vaše zkušenosti. Pomohlo vám to k lepší energii a regeneraci?

Helena | 19.4.2022 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s terapií červeným světlem
Nikdy bych si nemyslela, že mi může něco takového dodávat tolik energie. Koupila jsem si domů vlastní infračervený panel, který používám každé ráno pravidelně. Od toho, co jsem s tím začala, mám zase energii doma i v práci a radost ze života. Manžel ho používá také pro lepší regeneraci svalů po fitku a říká, že je daleko dříve zregenerovaný. Dokonce si svítí i na rozkrok a od té doby máme pravidelněji sex.

Odpověď
Lucie | 20.4.2022 01:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zkušenosti s terapií červeným světlem
To pomáhá i na pravidelnější sex?

Odpověď
Helena | 21.4.2022 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zkušenosti s terapií červeným světlem
Pomáhá to chlapům k lepší sexuální výkonnosti, když si svítí na genitálie. Máme doma tento větší infračervený panel https://www.mitolight.cz/mito-light-expert-3-0/ . Doporučuji se pořádně podívat i na stránky, kde najdete o terapii červeným světlem spoustu informací. Je to velmi jednoduché na ovládání. Přemýšlím, že bych ho koupila i pro naši babičku, která moc nechodí ven na sluníčko.

Odpověď
Galetta | 4.6.2025 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkušenosti s terapií červeným světlem
Jako slyším o tom prvně, respektive doteď jsem o tom neslyšela, i když jako něco mi to říká. Osobně vliv světla na lidské tělo nezatracuji a logicky jsou prostě různé druhy světla. Fajn je třeba článek zde atlaso.cz/vliv-jarniho-svetla-na-spanek-jak-delsi-dny-ovlivnuji-nas-spankovy-rezim-%f0%9f%9b%8f%ef%b8%8f/ , který právě shrnuje to, jak funguje sluneční světlo a delší dny na lidský spánkový režim.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné