| Úprava prsou a následné kojení - diskuze na toto téma |
Ahoj, má úprava prsou vliv na následné kojení? Kojíte někdo v pohodě i po plastice? Jana | 7.4.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Úprava prsou a následné kojeníPlastika prsou nemá na pozdější kojení vliv. Toho se nemusíte bát, ale zase tomu rozumím, protože jsem se na to na klinice také ptala, než jsem tento zákrok podstoupila. Teď už to mohu potvrdit i z vlastní zkušenosti. Nechávala jsem si dělat prsa a rok a půl na to jsem otěhotněla. Spokojeně kojím a prsa i přes to vypadají pořád dobře. Z vlastní zkušenosti doporučuji vybrat kliniku, kde používají kvalitní implantáty. Odpověď Veronika | 8.4.2022 15:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Úprava prsou a následné kojeníTak to jste mě uklidnila. Mohu se ještě teda zeptat, kde jste si prsa nechala dělat? Na které klinice jste na tom zákroku byla? Odpověď Jana | 10.4.2022 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Úprava prsou a následné kojeníJasně pokud si chcete nechat vymodelovat prsa, tak já mohu ze své zkušenosti určitě doporučit kliniku https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ Jejich pobočky najdete v Praze, Brně a Liberci. Odpověď |