Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zdravá výživa

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zdravá výživa - diskuze na toto téma
hezký večer. chtěla bych se zeptat, kde nakupujete zdravou výživu...a co máte nejraději za zdravou sladkost :-)

Pája | 29.12.2015 17:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Ahoj. Zkus se mrknout, jestli by tě neco nezaujalo na eshopu Bio-pro - mě hrozně chutná tady tyhle sušenky bio-pro.cz/Produkt/cantuccini-susenky-s-mandlema-200-g/

Odpověď
| 1.1.2016 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zdravá výživa
chtěla bych z Bio-pro objednat nějaké bezlepkové potrviny, vyzkoušela jsi nějaké?

Odpověď
Pája | 4.1.2016 12:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zdravá výživa
Bezlepkových věcí z Bio-pro jsem vyzkoušela zatím jen pár, ale chutnaly mi snad všechny.

Odpověď
Michala | 30.10.2019 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zdravá výživa
já vařím především zdravé jídla, kterými se inspiruji na www.svet-zdravi.cz/recepty

Odpověď
Naty | 19.12.2019 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
také z jejich receptů velice ráda čerpám, ještě se mi nestalo, že bych si nedokázala vybrat

Odpověď
Míša J | 26.6.2016 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Já jsem jedla zdravě a do toho si dávala od lipoxal.cz Extreme a podařilo se mi za 3 měsíce zhubnout co jsem potřebovala. Takže jsem ráda, že jsem to dokázala.

Odpověď
vendy ve | 28.6.2016 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já bych potřebovala zhubnout pár kil do plavek. Hlavně pro můj pocit, že vypadám fakt dobře.

Odpověď
Michala | 30.10.2019 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mě vyhovovalo hubnutí s poradcem, který mi sestavil výživový plán, měřil apod.

Odpověď
Petr | 29.7.2016 06:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Dobrý den dáma, rád bych daroval manželce nějaký sladký dárek, bohužel ona takové věci moc nemusí, že prí ztloustne. Máte tip na něco čím bych jí mohl udělat radost a ona neměla výčitky?

Odpověď
Rachek | 22.5.2017 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Ahoj co si mam dat po behani aby telo lepe spalovalo?Rada bych neco prirodniho a ne nic umelyho.

Odpověď
Klarka | 22.5.2017 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Ahoj já si dávám purecoco a je to super věc.

Odpověď
Rachek | 22.5.2017 17:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
A co to je.Nic mi to nerika a kde to kupujes??

Odpověď
Klárka | 22.5.2017 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to kokosová voda ze zelených mladých ořechů z Filipín a Brazílie.A díky správné rovnováze sodíku a draslíku tělo lépe spaluje tuky. Já si ji kupuji na www.purecoco.cz,ale vím,že ji mají i v drogerii rosmann.

Odpověď
Rachek | 22.5.2017 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Schvalne si to koupim ze zvedavosti abych vedela co to je.

Odpověď
Marcela19 | 29.8.2018 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Zdravé dobroty si většinou peču sama.. zkouším třeba bezlepkové ořechové muffiny z dýně nebo řepy, kam místo cukru pomixuji sušené datle. Stačí jeden a jsem úplně plná. :) Spoustu tipů jsem našla taky v jídelníčku, který jsem si nechala poslat z https://www.pestryjidelnicek.cz/ :) Je to zadarmo, tak když tak vyzkoušej ;)

Odpověď
Gabča | 24.3.2019 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já si nechala sestavit výživový plán od světa zdraví, kde jsem mj. absolvovala i program hubnutí a velice mi po všech stránkách vyhovoval a za 13 měsíců jsem zhubla přes 20kg

Odpověď
Naty | 19.12.2019 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mně výživový plán od Světa zdraví naprosto vyhovoval, navíc i cena byla naprosto rozumná

Odpověď
Janča | 19.9.2018 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Tak to já se snažím vařit podle receptů světa zdraví, protože jsem byla u nich v programu takže se teď snažím pokračovat sama. Určitě můžu doporučit ty jejich recepty, co mají na webu www.svet-zdravi.cz/recepty

Odpověď
Tereza | 22.10.2018 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já od doby co jsem navštívila svět zdraví, tak se mi neskutečně změnily stravovací návyky a od té doby už skoro vůbec nejím cukry apod., je vidět že to opravdu k něčemu je

Odpověď
Linda | 12.2.2019 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžu se zeptat jestli vaříš podle těch jejich receptů ? Jak dlouho máš po ukončení programu ? Přibrala si něco nebo si váhu držíš ?

Odpověď
Gabča | 24.3.2019 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
já od skončení programu s nimi si váhu udržuji, jelikož už více nepotřebuji hubnout z 91kg jsem se dostala na 68,3 a držím se v těchto číslech už

Odpověď
Michala | 30.10.2019 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
z jejich receptů se vždy velice ráda inspiruji, dá se tam pokaždé vybrat a receptů je tam nepřeberné množství

Odpověď
Naty | 19.12.2019 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zdravá výživa
když už jsme u toho, tak já si od nich nejvíce oblíbila tento https://www.svet-zdravi.cz/recepty/tortilla-plnena-tunakovou-smesi

Odpověď
Irma | 16.5.2019 02:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Já si v poslední době dost oblíbila tento obchod: https://www.prozdraviaradost.cz/ Objednávám odtud hlavně veganské potraviny, které se třeba v normálních obchodech sehnat moc nedají. Mají tam toho spoustu. I nějaké zdravé sladkosti se tam najdou. Určitě doporučuji mrknout.

Odpověď
Hanka | 22.5.2019 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Ahoj holky. Taky bych se ráda pokusila začít žít trochu více zdravě a hlavně bych ráda i nějaké to kilo zhubla. Když jsem si hledala nějaké diety, tak mě docela zaujala krabičková dieta. Nemáte s tím někdo zkušenost? Funguje to? Koukala jsem, že u tady u nás krabičkovou dietu zajišťuje například https://www.dietbox.cz/ a co jsem se tak dívala, tak ty ceny nejsou vůbec strašné.

Odpověď
Erika | 29.10.2021 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Krabičková dieta není vůbec špatný začátek. Jestli ale chcete opravdu zhubnout, tak by to do toho chtělo možná zahrnout i nějaké to cvičení. Já s tím třeba začala asi 3 měsíce zpátky a už teď docela začínám vidět změny. Myslím si ale, že za to dost může i to, že jsem začala užívat různé doplňky stravy. Teď jsem si třeba hodně oblíbila tento s vlákninou: https://www.herbalife.cz/produkty/2554-multivlakninovy-napoj-jablko-204g/

Odpověď
Michala | 23.9.2019 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Dobrý den, dokáže mi tu prosím někdo poradit, jak co nejrychleji hubnout?

Odpověď
Daniela | 24.9.2019 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak základem je pít hodně vody, nepít žádné sladké limonády, a jíst pravidelně, nejlépe 5 krát za den po 3 hodinách, jinak já jsem měla opravdu úspěch s proteinovou keto dietou, koupila jsem si balíček na měsíc, a za měsíc jsem měla 5 kilo dole.

Odpověď
Michala | 25.9.2019 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opravdu? Kde jste ho koupila? A jak to chutnalo?

Odpověď
Daniela | 26.9.2019 10:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupovala jsem si balíček od https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny, všechna jídla jsou velice dobrá, je tam například omeleta s čabajkou, se sýrem, taková normální jídla.

Odpověď
Jaňule | 3.12.2019 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Maminy, kolik a za jak dlouho se vám podařilo sundat poporodní kila ? :( Kolik vám tak po porodu zůstalo nahoře ? :)

Odpověď
Sandra | 5.12.2019 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Také jsem byla u nich v programu, zaplatila jsem si půl roku a mně to šlo teda hezky, povedlo si mi dát dolů skoro 20 kilo a pořád se snažím jíst zdravě, tak jak jsem to měla nastavené, do toho jsem začala víc sportovat a váha mi jde pořád dolů takže za mě naprostá spokojenost. Jestli ti to nejde, tak může být někde chyba, podívej se na jejich stránky a nech si udělat nějaký rozbor ať víš jak na tom jsi www.svet-zdravi.cz/sluzby

Odpověď
Lenka | 20.12.2019 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jak často se k nim chodí na nějaké kontroly nebo jak to u nich funguje ?

Odpověď
Sandra | 26.12.2019 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To hodně záleží na tom jak se domluvíme, je to i na tvých časových možnostech. Hodně se snaží přizpůsobit ti.

Odpověď
Milka | 17.4.2020 07:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Ahoj. Jestli se můžu podělit, tak před časem jsem narazila na jednu super stránku, která je právě věnovaná zdravému životnímu stylu. Konkrétně mám na mysli tuto: https://www.nejfit.cz/ Musím uznat, že tam mají vážně skvělé články a tipy. Zkuste mrknout. :)

Odpověď
Patrusa | 10.8.2020 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Tyjo, mockrát všem díky za tipy. To se dost hodí. V poslední době se totiž o zdravou stravu dost zajímám. Hlavně se teda snažím omezovat cukry. K tomuto kroku mě dohnal hlavně strach z diabetu, viz https://www.biomag.cz/diabetes-cukrovka/ Ještě štěstí, že dnes už se dá sehnat i spousta zdravých sladkostí. :-)

Odpověď
Jana | 12.10.2020 15:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Můžu vědět jestli je potřeba v dietě nějakým způsobe, řešit koření ?

Odpověď
Bára | 13.10.2020 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Když jsem byla na keto, tak jsem nesolila a nedochucovala téměř vůbec až mi když jsem s ní pak skončila a chtěla se stravovat pořád zdravě, tak jsem dostala doporučení tady na to koření www.hraska.cz/produkt/maha-koreni-500-g/

Odpověď
Jana | 16.10.2020 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Aha, tak to vypadá zajímavě, dívala jsem se i na tu jejich hrašku, s tou zkušenost nemáš ? Docela mě to láká ji vyzkoušet, ale bojím se aby nás to nenadýmalo, když je to z letého hrášku.

Odpověď
Bára | 18.10.2020 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tu mám samozřejmě taky, používám ji hlavně na zahušťování polévek :). Nadýmání se bát nemusíš, protože ano je z mletého hrachu, ale oloupaného ;) nadýmání způsobují ty šlupky.

Odpověď
Markéta | 28.11.2020 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak holky třeba řešíte, když máte chuť na sladké a nechcete zhřešit, aby jste si nenarušily režim ?

Odpověď
Hanka | 29.11.2020 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkus tady ty cornies v hořké čokoládě :) já je teda jím normálně sváču, protože mají dobré hodnoty a hlavně jde o kvalitní čokoládu, takže nevidím důvod, proč se v tomhle směru omezovat https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2001120025791

Odpověď
ivanka087 | 28.12.2021 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
K nám domů kupujeme poslední dobou ženšen www.eshop.guaranaplus.cz/zensen. Další nezbytným doplňkem stravy je vápník, železo a magnesium. Magnesium se hodí zejména třeba po nějakém flámu a nebo když se jde do hor. Je to taková pojistka vůči tomu, že se vám pak mohou dělat křeče po celém těle. A tomu se opravdu chcete na výšlapu vyhnout.

Odpověď
Luciina | 22.5.2022 01:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Ahoj holky chci se zeptat. Zajímám se ozdravou výživu a zařadila jsem hodně do našeho jídelníčku kvašenou zeleninu. Používáte ji někdo i pod maso? Při pečení třeba?

Odpověď
Majda | 24.5.2022 01:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To si úplně nedokáži představit, ale používám kvašenou marinádu na maso https://www.eshop.kojibakers.cz/shiokoji/ Před grilováním stačí do ní naložit a to si pak opravdu hodně pochutnáte, hlavně jestli máte rádi kvašenou zeleninu. Ideální je i do mletého masa.

Odpověď
Klára | 30.5.2022 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Na zdravou stravu jsem se snažila naučit několik let a nikdy mně to dlouhodobě nevydrželo. Asi je to dáno tím, že se musím často ocitávat někde v obchodě abych měla stále čerstvé suroviny. A taky roli hraje to, že mám malou kuchyň a kromě jednoho nože a jedno hrnce téměř žádné vybavení.

Odpověď
Věra | 31.5.2022 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To máš pravdu že boj s dietou je nikdy nekončící. Mně to nikdy nebavilo dlouhodobě. Prostě si stejně ráda dávám nějakou nezdravou věc. Na tom si totiž vždy nejvíce pochutnám. Tak to prostě je no. Já nejsem žádné ořezávátko abych jedla jenom lupení.

Odpověď
Iva | 31.5.2022 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně ty diety ani tak moc nevadily do doby, než se zvedla tak šíleně inflace a já byla neustále v mínusu. Dnes si dokonce už ani nemohu dopřát nějakou dovolenou, chápete to? Prostě jsme na tom tak špatně, že nemám ani základní úspory do domácnosti. Kde vezmeme peníze na potřebné titanové nádobí? Nevím.

Odpověď
Ewa | 31.5.2022 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pakliže nemáte dostatek peněz na titanové nádobí, koukněte se třeba na zgastro .cz, tam byste si podle mě něco základního mohli vybrat. Jde o kvalitu, za kterou sice budete muset patřičně zaplatit, ale ono se vám to potom vrátí za několik let. Naučíte se lépe vařit a nebudete utrácet v restauracích za něco, co si můžete udělat doma.

Odpověď
Iva | 31.5.2022 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Zdravá výživa
Děkuji ti moc za radu, ale i toto pro nás asi bude bohužel moc nákladné. Manžela teď vyhodili z práce, a tak nemáme skoro žádnou kačku navíc no. Vůbec nevím jak to celé dopadne v létě, kdy se máme ještě vydat za tchýní do Austrálie. Na to nebudou peníze už vůbec.

Odpověď
Marcela | 1.1.2023 15:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravá výživa
Víte co mi hodně pomohlo k tomu, abych začala žít trochu zdravěji? Bylo to pořízení chytrých hodinek https://www.smartomat.cz/armodd-wristcandy-3-zlata/ Dokáží totiž sledovat denní aktivitu a vše přenášet do aplikace do mobilu. Člověk má pak super přehled a nutí ho to se zlepšovat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné