Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Neviditelné mini sluchátko do ucha

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Neviditelné mini sluchátko do ucha - diskuze na toto téma
Dobrý den, mám vymyšlené nějaké projekty, kde bych potřebovala navádět člověka na dálku tak, aby to okolí nepoznalo. Potřebovala bych tedy sehnat skryté sluchátko do ucha. Potřebovala bych takové, které bude dobře fungovat i na větší vzdálenost. Máte někdo takovou zkušenost? Používal jste to někdo?

Iveta | 7.4.2022 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neviditelné mini sluchátko do ucha
Na tom není nic složitého. Stačí se podívat do obchodu, kde prodávají špionážní techniku a můžete si koupit špionské mikro sluchátko, které si dáte do ucha a nikdo nic nepozná. Na dálku vás potom může někdo navádět. Mám s tím zkušenost, kdyby jste chtěla konkrétně poradit. Není to ani drahé, celé se to dá pořídit okolo dvou tisíc korun.

Odpověď
Radka | 8.4.2022 15:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Neviditelné mini sluchátko do ucha
Můžete mi poradit kam bych se měla podívat? Kde prodávají špionážní techniku? Asi určitě bych chtěla konkrétně poradit jestli budete tak hodná co koupit.

Odpověď
Iveta | 10.4.2022 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Neviditelné mini sluchátko do ucha
Tady se můžete podívat přímo na to špionážní mikro sluchátko https://www.spyexpert.cz/138-spionazni-mini-sluchatka Není to drahé a dá se to perfektně schovat, takže si myslím, že by to mohlo být to, co hledáte.

Odpověď
Anna | 2.4.2025 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neviditelné mini sluchátko do ucha
Dlouho jsem vybírala bezdrátová sluchátka, protože jsem chtěla dobrý zvuk, ANC a dlouhou výdrž baterie. Nakonec jsem si pořídila https://www.armodd.cz/armodd-earz-pro--2025--bila--bezdratova-sluchatka-s-anc/ a musím říct, že jsem opravdu spokojená. Zvuk je bohatý, basy jsou výrazné a ANC funguje skvěle, takže mě neruší okolní hluk. Ovládání je jednoduché a propojení s telefonem je stabilní. Největší výhoda? Výdrž baterie až 40 hodin s nabíjecím pouzdrem! Sluchátka jsou lehká, dobře sedí v uších a ani při dlouhém nošení netlačí. Jestli hledáte kvalitní sluchátka za rozumnou cenu, tohle je skvělá volba.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné