| Menstruační kalhotky - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, jaké kupujete menstruační kalhotky a jak jste s nimi spokojené? Karolína | 11.4.2022 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotkyJe to zhruba rok co je nosím a jsem s nimi spokojená moc. Až mě mrzí, že jsem se k nim nedostala dřív. Jinak asi největší eshop, kde mají víc ať už značek kalhotek nebo celkově menstruačních pomůcek je www.maluna.cz Odpověď Markéta | 20.4.2022 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Menstruační kalhotkyHodně nad těmi kalhotkami přemýšlím, ale co mě od toho trochu odrazuje je to jestli opravdu ty kalhotky nejsou cítit ? Je potřeba je nějak udržovat ? Odpověď Karolína | 27.4.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Menstruační kalhotkyNezapáchají vůbec ani při silnější menstruaci. Kalhotky v sobě mají takovou speciální antibakteriální vložku a ta se stará o to, že kalhotky nezapáchají. Odpověď Denisa | 14.4.2022 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotkyJá mám kalhotky perties.cz a jsem s nimi moc spokojená, můžeš si vybrat jaké pro tebe budou pohodlné a navíc jsou hodně absorpční. Odpověď Anna | 4.5.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Menstruační kalhotkyČetla jsem, že jsou ty kalhotky hodně absorpční a vydrží i hodně silnou menstruaci, je to pravda? Odpověď Denisa | 12.5.2022 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Menstruační kalhotkyAno, já myslím, že patří mezi nejvíce absorpční MS kalhotky, navíc si můžeš vybrat typ kalhotek, které pro tebe budou pohodlné. Já jsem s nimi naprosto spokojená. Odpověď Anna | 6.6.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Menstruační kalhotkyA nevíš, jestli existuje i kojící absorpční podprsenka? Taky by se mi hodila :-) Odpověď Linda | 14.6.2022 13:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Menstruační kalhotkyTeda o té jsem ještě neslyšela, ale bylo by to super, já zatím znám jen ty plavky. Odpověď Sandra | 19.5.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotkyZaujaly mě ty menstruační sportovní legíny https://www.modibodi.cz/modibodi-menstruacni-leginy/. Co myslíte, budou spolehlivé? Nemáte je některá vyzkoušené? Odpověď Maruška | 20.6.2022 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotkyHolky a jak se o takové kalhotky staráte? Odpověď Nela | 19.12.2024 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotkySledování menstruačního cyklu pro mě nikdy nebylo jednodušší. Chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi nejen sledují fáze cyklu, ale taky mě včas upozorní na jeho začátek. Už žádné překvapení nebo nejasnosti. Navíc si vážím dalších funkcí, jako je měření spánku nebo sledování stresu, což mi pomáhá lépe pochopit, jak moje tělo funguje během jednotlivých fází. Jsou praktické, elegantní a každý den mi zlepšují život. Odpověď |