| Lahev na vodu na více použití - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla bych začít žít trochu více ekologicky. Přemýšlím o koupi lahve na vodu na více použití. Je v nich nějaký rozdíl? Třeba v použitém materiálu? Podle toho jak dlouho vydrží? Veronika | 14.4.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Lahev na vodu na více použitíJe to přesně tak, jak se ptáte. Záleží hlavně na kvalitě použitého materiálu. Také jsem si koupila láhev na vodu, která se dá plnit, a nosím si ji do práce. Dříve jsem každý den nosila minerálku v PETce, takže každý den jedna PET lahev zbytečně.
Odpověď Marcela | 17.4.2022 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Lahev na vodu na více použitíVybrala jste pro sebe tedy lahev z kvalitního materiálu?
Odpověď Veronika | 18.4.2022 01:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Lahev na vodu na více použitíVybrala jsem pro sebe lahev ze zdravotně nezávadného plastu https://www.ecorevolution.cz/flowers/ . Lahev je 100% recyklovatelná a perfektně těsní. Mohu ji hodit do tašky jen tak a nemusím se bát, že by mi její obsah vytekl do kabelky.
Odpověď |