| Co pít v těhotenství - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, zajímalo by mě, co pijete v těhotenství. Jsem ve 3. měsíci, byla jsem zvyklá pít hodně kávy a zeleného i černého čaje, ale kvůli miminku to chci omezit. Snažím se zařadit čistou vodu, ale zatím mi to moc nejde. S čím máte zkušenost vy, aby to neublížilo miminku a chutnalo mamince? :-) fajka | 17.12.2015 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co pít v těhotenstvíčauky, já piju třeba bílý čaj, ovocné čaje bez ibišku (nesnáším tu nakyslou chuť), zázvorový a zelený bez kofeinu :-) Odpověď iveta | 22.12.2015 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co pít v těhotenstvíAhoj, kde kupuješ čaje bez ibišku? Asi v nějaké specializované prodejně? Taky nemám ráda tu nakyslou chuť, ale čaj bez ibišku jsem ještě neviděla. Odpověď fajka | 23.12.2015 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co pít v těhotenstvíčauky, kupuju je na cajova-zahrada.cz/produkty?shopaction=535fc46be6b1d9323524405. Absolutní favorit na Vánoce je čaj mandle se skořicí! Jinak mám vyzkoušené už skoro všechny a všechny jsou výborné, i dětem chutnaj ;) Odpověď iveta | 12.1.2016 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co pít v těhotenstvíDíky za doporučení, zjistila jsem, že mají obchůdek kousek od nás. Tak jsem se tam zastavila a už ten mandlový piju. Musím říct, že je fakt boží, vařím ho i návštěvám a jsou nadšení. Odpověď adelaide | 14.1.2016 20:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Co pít v těhotenstvíŽeny, zkoušela jste některá ten Nugátový mls? Zbožňuju nugát, ale nějak si to neumím představit jako čaj. Láká mě to, ale aby to pak bylo k pití :D Odpověď LenkaP | 21.1.2016 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Co pít v těhotenstvíNugátový mls kupuju v Čajové zahradě pravidelně dcerce. Nemá moc ráda čaje, ráda by pila jen sladké limonády, což zase nechci já, ale miluje čokoládu, takže tento jí chutná. Odpověď adelaide | 27.1.2016 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pít v těhotenstvíDěkuju za rychlou odpověď. Já ho tedy vyzkouším. A rovnou zkusím i tenhle, vypadá taky moc dobře, mám ráda kořeněné čaje: cajova-zahrada.cz/detail-produktu/prazene-mandle-se-skorici Odpověď LenkaP | 28.1.2016 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co pít v těhotenstvíJj, nemáš vůbec zač, pak dej vědět, jak chutnal. Ten skořicový mě taky láká už dlouho, ale dcerka se mi jednou po skořici osypala, takže se bojím. No asi ho příště koupím jen sobě a snad to nepopletu. Odpověď Katka | 13.1.2020 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co pít v těhotenstvíŘešila jste některá pročištění těla před plánovaným otěhotněním? poradíte mi, jak co nejlépe pročistit tělo po vysazení antikoncepce? Odpověď Ingrid | 15.1.2020 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co pít v těhotenstvíUrčitě je dobře, že o tom přemýšlíte, vykašlala bych se na nějaké prášky nebo vitamíny, já jsem se pročistila pomocí ženšenového čaje, který má antioxidační vlastnosti. Teď ho piji i po porodu, pomáhá mi od každodenního stresu. Odpověď Katka | 20.1.2020 14:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co pít v těhotenstvíTohle mi říkala i moje máma, abych se vykašlala na nějaké prášky, a zkusila něco přírodního. Co ten čaj přesně obsahuje? poradila by jste mi kde ho koupit? Odpověď Ingrid | 22.1.2020 18:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co pít v těhotenstvíTak pokud by Vás to tedy více zajímalo, tak z vlastních zkušeností doporučuji čaj https://kombe.cz/nase-znacky/kombe/kombe-100-ks.html, kde si najdete že vykazuje antioxidační vlastnosti. Odpověď Iveta | 20.9.2020 06:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co pít v těhotenstvíAhoj, já jsem se naučila pít čistou vodu :-) . Ta je nejzdravější :-) . Koupili jsme si filtrační konvici do které objednávám filtry Brita Maxtra Hard Water z www.penepex.cz/kategorie/filtry-do-konvic-a-lahvi/filtry-do-filtracnich-konvic/brita-filtry/brita-maxtra-hard-water/ a voda z ní je mnohem lepší než jen z kohoutku, tak to zkus a uvidíš, že si na vodu také časem zvykneš :-) . Zdravější pití než čistá voda není :-) . Odpověď Ivulenka | 13.12.2020 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co pít v těhotenstvíAhoj, já jsem v těhotenství pila, co se mi zrovna zachtělo. Když jsem chtěla pít jen čaj, pila jsem jen čaj. Když jsem chtěla pít vodu, tak jsem pila jen vodu... Mimochodem, jestli bys měla taky takové čajové období, určitě doporučuji stránku www.milota.com , protože tam maj fakt super ceny... Kdybych to věděla v době těhu, tak ušetřím i několik tisíc :-D Odpověď Emula87 | 2.7.2022 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co pít v těhotenstvíTaké jsme s manželem měli problém s chutí na sex a jít s tímhle problémem k lékaři nám přišlo trapné. Kamarádka měla s manželem podobný problém, a tak nám poradila na potenci macu, která opravdu pomáhá. Našli jsme na www.eshop.guaranaplus.cz/maca kde mají tablety, ale i prášek, který se dá přidávat do jídla a také do smoothies, které pijeme rádi každý den. Odpověď |