| Odposlouchávací zařízení do místnosti - diskuze na toto téma |
Řešil jste už prosím někdo odposlouchávací zařízení do místnosti? Ideálně takové, které by zvládlo i záznam obrazu? Máte někdo tuto zkušenost prosím?
Jiří | 19.4.2022 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odposlouchávací zařízení do místnosti Takže nemyslíte odposlouchávací zařízení, ale prostě normálně skrytou kameru, která zvládá nahrávat zvuk i obraz? Já s tím zkušenost mám, protože jsem kupoval skrytou kameru do domu, když jsem potřeboval odhalit, že si manželka do našeho domu, do naší postele tahá jiného. Odpověď Zuzana | 23.4.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odposlouchávací zařízení do místnosti Jakou skrytou kameru do domu jste vybral? Kde bych se na ni mohl podívat? Odpověď Jiří | 25.4.2022 00:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Odposlouchávací zařízení do místnosti Ono je asi nejlepší vybírat skrytou kameru podle toho, jaké máte doma možnosti to schovat. Podívejte se na https://www.1obchod.com/2-skryte-mini-kamery , tady mají obrovský výběr špionážní techniky. Rychle doručují, objednával jsem ráno a další den jsem měl objednávku doma. Odpověď |