| Obočí - diskuze na toto téma |
Zdravím ženy, mám takový problém. Dřív jsem si trhala obočí do tenčí čárky. Už se mi to nelíbí, chtěla bych přírodnější vzhled, ale už půl roku se snažím obočí nechat dorůst a nic se neděje, akorát to vypadá hrozně. Nevíte někdo co s tím? Fretka | 17.12.2015 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíCo zkusit nějaké sérum na řasy? Třeba jsem našla toto: www.revitalashczech.cz/, vypadá to dobře. Ale sama jsem nezkoušela. Odpověď Anička | 22.12.2015 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíJá jsem ho zkoušela a je dobré, je vidět změna. Využila jsem jedno balení a pak už ne a stejně řasy pořád drží a už je to přes půl roku. Odpověď trdlina | 23.12.2015 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObočíAhoj, děkuju vám, to zní dobře, snad mi pomůže, vyzkouším ho. Odpověď fifi | 14.1.2016 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ObočíAhoj, tak co, už jsi ho zkoušela? Mám na něj taky zálusk :-) Odpověď trdlina | 21.1.2016 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ObočíAhoj, jo, už ho testuji 14 dnů. Zdá se mi, že mi řasy zesílily, ale nejsem si jistá, jak moc objektivní jsem. Psali, že je potřeba aspoň měsíc, tak uvidíme. Ale hezky se nanáší, nedráždí oči.. Odpověď fifi | 27.1.2016 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: ObočíJojo, tak to je dobře. Vypadá to, že neodolám, pokukuju po něm už dlouho. No, za měsíc mám narozky, tak se zmíním před manželem ;) Odpověď Silva | 8.2.2016 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíAhoj dámy, měla jsem ten stejný problém s obočím a používala jsem od té zmiňované firmy přímo RevitaBrow na obočí. Během 3 týdnů jsem měla obočí jako Brežněv, pak jsem zašla ke kosmetičce na profi úpravu a nádhera, nabarvila mi ho a vytrhala do nádherného tvaru. Uplně mi to změnilo výraz v obličeji a každý to chválí. Tenké čárky už dávno nefrčí, chudery ty, co to mají vytetované. Odpověď Jita | 17.2.2016 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíJé, tak to jsi mě potěšila, plánuju si ho koupit už docela dlouho, ale pořád váhám, čtu diskuze a recenze, přece jen ta cena... Ale půjdu do toho! Odpověď Silva | 25.2.2016 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObočíVšak uvidíš, ale stojí to za to :-) Měj se hezky. Odpověď Adéla | 5.4.2016 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Obočíser a rasy je hrozne moc se koukni www.parfums.cz/brands/?f=1-1-10468 Odpověď Marina | 26.4.2016 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíDocela me prekvapilo, ze se dá koupit za prijatelnou cenu. A dokonce jsem zjistila, ze na parfums mají moji kosmetiku, kteoru pouzivam o dost levnejsi. Odpověď Janka | 22.5.2016 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíAhoj, chtěla bych si koupit nějaké růstové sérum na řasy a obočí. Zatím jsem si vyhlídla tohle www.parfums.cz/mavala/eye-lite-rustove-serum-na-rasy-a-oboci/ máte ho někdo doma? Abych věděla jestli to funguje:) Odpověď Klára | 24.5.2016 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíJá to sérum nemám ale jestli si ho koupíte dejte vědět jestli zabralo taky o něčem takovém uvažuji. Jinak přes parfums objednáváte běžně? Dívala sem se na stránky že mají hodně velký výběr kosmetiky Odpověď Janka | 26.5.2016 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObočíAhoj objednávám přes parfums dalo by se říct pravidelně už,je tam výběr takže vždycky najdu co potřebuju a nemusím běhat po drogerkách a shánět,je to taková moje jistota:) Odpověď Barča | 21.10.2016 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíPoradíte mi nějakou kvalitní tužku na obočí? Odpověď Lasí | 24.10.2016 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Obočíahoj jestli chceš něco na obočí tak můžu doporučit tento eshop https://www.ageo.cz/products/index?s=obo%C4%8D%C3%AD#f&page=1&pageSize=30&sort=relevance Odpověď Barča | 27.10.2016 01:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObočíTýý jo tak tomu říkám výběr!!!Děkuji za doporučení na drogerii, je to jenom eshop nebo má ageo i prodejnu? Odpověď Lasí | 6.11.2016 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ObočíTo je internetová drogerie:) Odpověď Lasí | 15.11.2016 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ObočíHele já jo,registruju se kde můžu když mi to přinese nějaký výhody.Tady např.mi chodí na email co je zrovna v akci a tak,takže jsem pořád v obraze Odpověď Ilona | 18.11.2016 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: ObočíJá sem si tedka objednala na obočí tady tu paletku:-)https://www.ageo.cz/produkt/e-l-f-studio-sada-na-oboci-light-2g Odpověď Tamča | 20.11.2016 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: ObočíZa jak dlouho vám dámy chodí objednávky z ageo? Odpověď Ilona | 23.11.2016 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: ObočíAhoj,do dvou dnů mi objednávka přišla:) Odpověď Tamča | 25.11.2016 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ObočíSkvělýýý to je rychlost:) Odpověď Berinka | 15.9.2019 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíMěla jsem podobný problém. Nic mi nepomohlo až permanentní makeup tady www.ar-aesthetics.cz/mikropigmentace-oboci/. Jednak to vypadá hodně dobře a taky to vydrží sakra dlouho. Už mám v plánu i mikropigmentaci rtů. Na to jsem hodně zvědavá. Zatím neznám nikoho z okolí, kdo tohle má. Odpověď Kamila | 9.12.2019 14:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíProsim potrebovala bych poradit s vyberem nejake tuzky na oboci? Odpověď Jana | 10.12.2019 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíA jaky presne odstin by vas zajimal? Nebo preferujete nejakou znacku nebo tak? Odpověď Haňule | 21.2.2020 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíSuper zkušenost mám se sérem na řady z riana. Upřímně jsem nečekala, že uvidím nějaký rozdíl, protože jsem těch sér vyzkoušela docela dost a po žádném se nic nedělo, ale tady vidím hlavně u toho obočí, že mi začalo růst na místěch, kde mi dlouho nerostlo. Měla jsem totiž stejný problém jako ty, že jsem si x let zpátky trhala obočí hodně, což už se dnes nenosí no ...
Odpověď Andula | 24.2.2020 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíKolik tě to sérum stálo ? Já teď taky používám jakýsi olejíček co jsem si koupila v dorgérii, ale žádná sláva. Zkusím ještě vydržet než dopotřebuju celou lahvičku, třeba se to ještě chytí. Jak dlouho to sérum používáš ty ?
Odpověď Vanda | 25.2.2020 10:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíRiano je nějaký nový eshop ? V eshopech s kosmetikou jsem docela orientovaná, ale tento mi nic neříká. Odpověď Haňule | 21.3.2020 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObočíNení to nový eshop, akorát se předtím jmenoval jinak. Nechám ti tady odkaz na to sérum ať to nemusíš hledat www.riano.cz/incia-serum-pro-podporu-rustu-ras-a-oboci-10ml. Sérum používám pořád a rozdíl jsem poznala ani ne po půl roce :)
Odpověď Gabča | 24.3.2020 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ObočíTady s tím sérem mám taky zkušenost akorát já ho používám spíš na obočí a fakt mi po užívání začalo zase hezky dorůstat. Jde to pomalu, ale jde a to je hlavní.
Odpověď Denisa | 5.7.2020 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | ObočíNa obočí se dá používat normálně i sérum co je určené na řasy :) já jsem to tak dělala a pomohlo mi to dost a začalo mi zase růst i na místech kde mi už růst nechtělo :) Odpověď Inna | 21.11.2022 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ObočíDenatura má super sérum na obočí. Taky jsem měla hodně řídké a tenké obočí, ale co používám sérum, tak se mi krásně zahustilo.
Odpověď Hana | 23.11.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ObočíJak dlouho je potřeba ho používat, abych viděla zlepšení?
Odpověď Inna | 26.11.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: ObočíJá jsem viděla rozdíl už po dvou měsících. Jinak tady to balení je na 3 měsíce https://www.denatura.cz/serum-na-oboci-denatura/
Odpověď |