| Výběr nové lednice - diskuze na toto téma |
Ahoj, bohužel nám doma odešla lednice a já bych ji potřebovala vyměnit za novou. Můžete mi prosím poradit, podle čeho vybírat novou lednici? Chtěla bych nějakou větší i s velkou mrazničkou. Co je potřeba u lednice sledovat? Klára | 17.4.2022 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr nové ledniceJá jsem také vybírala novou lednici s velkou mrazničkou a nejvíce jsem řešila hlavně energetickou třídu, tedy i roční spotřebu energie za rok. Podařilo se mi vybrat velkou lednici v dobré energetické třídě za velmi dobrou cenu a to i s dovozem až domů. Po objednání online jsem na lednici ani nemusela dlouho čekat. Odpověď Jarka | 18.4.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr nové ledniceMůžete mi tedy poradit jakou jste vybrala hlavně kde jste ji kupovala? Odpověď Klára | 20.4.2022 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr nové ledniceVybírala jsem ji z okay elektro, kde jsem už před tím brala hodně elektra domů https://www.okay.cz/products/americka-lednice-hisense-rf702n4is1-a Nabízí opravdu hodně místa a je v kategorii A+ Odpověď |