| Kvalitní SOS tlačítko pro důchodce - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo už kupoval SOS tlačítko pro důchodce a dokážete mi případně poradit, dle čeho se takové tlačítko vybírá? Jak vybrat SOS tlačítko, které bude jednoduché na ovládání? Zdenek | 22.4.2022 00:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní SOS tlačítko pro důchodceKupoval jsem ho okamžitě co jsem tátu našel v koupelně po hodině a půl co tam bezvládně ležel na zemi, protože si zlomil nohu. Do té doby byl úplně v pohodě a vše si zvládal sám. Teď jsem o něj dostal strach, a proto jsem mu sos tlačítko pro seniory vybral. Chtěl jsem to nejlepší, a tak jsem vybral model, který má i detekci pádu. Odpověď Eva | 24.4.2022 19:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní SOS tlačítko pro důchodceMůžete mi poradit jaký model jste prosím vybral? A platí se za to třeba něco měsíčně? za provoz? Odpověď Zdenek | 25.4.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní SOS tlačítko pro důchodceVybral jsem SOS tlačítko https://www.lokatech.cz/gps-gsm-sos-tlacitko-na-krk , které funguje spolehlivě. Do tlačítka je nutné vložit SIM kartu s nabitým kreditem nebo paušálem. Ale to v dnešní době je otázkou pár korun, takže v podstatě ani měsíčně nic platit nemusíte, stačí tam dát sim kartu s kreditem. Odpověď |