| Tiskové struny pro 3D tiskárnu - diskuze na toto téma |
Dobrý den, strašně mě začalo bavit tisknout na 3D tiskárně, kterou máme sem tam k dispozici v práci. Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo doma 3D tiskárnu a kde do toho levně kupujete tiskové struny?
Daniel | 21.4.2022 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tiskové struny pro 3D tiskárnuNa co přesně by jste chtěla 3D tiskárnu používat? Já jsem ji kupoval také domů z obchodu, kde jsem ji vybral za 29 tisíc. Ze stejného obchodu si kupuji i kvalitní tiskové struny. Také mě baví na tom zkoušet různé věci tisknout. Odpověď Žaneta | 24.4.2022 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tiskové struny pro 3D tiskárnuMáme cukrářství a já jsem chtěla 3D tiskárnu na tištění modelů do dortů a dalších dobrot, když si to někdo objednává na zakázku. Našla jsem na stránkách obchodu tiskové struny https://www.nc.cz/3d-tiskarny-tiskove-struny_c1445311.html za dobré ceny. Prodávají to jak v metráži, tak i po větších balení. Já jsem kupovala vždy metráže, protože spíše potřebují mít více barev dle přání zákazníka. Odpověď |