Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Samoopalováky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Samoopalováky - diskuze na toto téma
Ahoj, používáte některá samoopalováky? Jakou máte značku? Chtěla bych některý zkusit, ale vůbec nevím, který vybrat. Jsem docela tmavý typ a v létě se opaluju dost do tmava. V zimě to ale není to pravé, takže bych to ráda zkusila.

Justýna | 17.12.2015 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Ahoj, já nikdy nebyla se samoopalovákama spokojená, už jsem jich vyzkoušela hodně. Jsem teda hodně světlá, takže mi to vždycky udělalo fleky a to jsem se tolik snažila ho dobře rozetřít.

Odpověď
Iva | 9.3.2016 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Samoopalováky
Já jsem si objednala před plesem samoopalovák St.Moriz z Parfums.cz...a taky jsem byla spokojená. Používám tyto věci dost vyjímečně, ale do šatu jsem byla hrozná bledule.

Odpověď
Dana | 21.3.2016 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Samoopalováky
Taky jsem párkrát už použila a je fajn, souhlasím s tebou

Odpověď
Sara | 5.4.2016 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Samoopalováky
St.Moriz je skvelej taky ho mam a jsem s nim moc spokojena :)

Odpověď
Nanny | 3.11.2019 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já nevím, já si desigual kupuju na netu. Je to pro mě větší jistota...

Odpověď
Helena | 17.12.2015 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Ahoj, juju, používám Transform Luxe od Xen-Tanu, ale jsem velmi světlá. Ty píšeš, že jsi tmavý typ, pro tebe by asi byl super Dark Lotion, který používá i Eliška Bučková :-) Koukni na to ;)

Odpověď
Justýna | 22.12.2015 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tobě nedělá fleky? Taky jsem hrozně světlá a samoopalováky mi většinou flekatí. Tento jsem teda nezkoušela, ale je dražší, tak nevím, jestli to ještě zkoušet nebo se na to vykašlat.

Odpověď
Helena | 24.12.2015 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nene, mám po něm krásnou barvu, určitě to zkus, stojí to za to, pokud ho dobře naneseš, tak to zaručuju, že to bude parádní. Na nanášení je super ta jejich rukavice, je to s ní jednodušší.

Odpověď
Justýna | 16.1.2016 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aha, tak to jsem nevěděla. A tu rukavici seženu kde?

Odpověď
Helena | 27.1.2016 12:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Samoopalováky
Normoš taky na stránkách, přímo tady: eshop.xentan.cz/xen-tan-deluxe-tanning-mitt-nejlepsi-pomocnik-p8 :-)

Odpověď
Sandra | 21.1.2016 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Holky,potřebuju sehnat kvalitní samoopalovací krém. Ale aby to nedělalo fleky a měl přirozený odstín. Aby to nebyl nějaký ten do žluta. Máte něco vyzkoušeného? Do solárka jít nechci a potřebuju mít trochu barvu na přehlídku co u nás pořádáme.

Odpověď
Helena | 24.1.2016 11:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výše zmiňovaná značka Xen-Tan! Pokud potřebuješ být opálená na jednorázovoou akci, doporučuji nástřik. Mrkni na jejich stránky xentan.cz

Odpověď
Sandra | 13.2.2016 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju, ten nástřik zní na takovou akci dobře. Máš osobní zkušenost?

Odpověď
Helena | 25.2.2016 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám, poprvé jsem ho měla na svatbě před 5 lety a pak několikrát na nějaké akce, plesy apod. Určitě doporučuji, je to nádherné, rychlé a není to drahé.

Odpověď
LindaKavačová | 25.4.2016 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Ahojky :) Máte někdo zkušenost konkrétně tady s tím samoopalovacím sprejem? www.parfums.cz/bioderma/photoderm-autobronzant-samoopalovaci-sprej-pro-citlivou-pokozku/

Odpověď
Pralinka | 17.5.2016 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já sem tady tento kdysi měla,zálží na vás jakýho opálení a tonu chcete dosáhnout.Každý si musí přijít na to svý.Vyzkoušela bych a podle toho buď objednala příště znovu nebo zvolila jiný. Ale co se týče parfums tak mají supr kosmetiku.

Odpověď
Lara | 23.6.2016 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak dlouho trvá dodání z parfums? Jedu za tři týdny na dovču a jsem bílá jako stěna, tak bych ráda chytla aspoň nějaký ten tmavší odstín..tak abych věděla jak moc dopředu musím objednat aby nebylo pozdě :)

Odpověď
Petra | 26.6.2016 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z parfums je dodání rychlý já tu objednávám dost často.A má i prodejny tak kdyby jste se bála hodně tak můžete zajít koupit osobně. Ale mě to dojde třeba do dvou dnů když si objednám odtud něco

Odpověď
kamila | 21.10.2016 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ted koukám na odkazy, co jste tu hodily a zjistuju, ze parfums se prejmenovalo na www.notino.cz prvne jsem si myslela, ze jsem spletla stránku.

Odpověď
Jitka | 10.2.2017 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Koupila jsem si jeden z Ageo a sedl mi hned na poprvé a nejsem tak vybledlá konecne. pekne se roztírá a nedelá fleky.

Odpověď
Bára | 15.2.2017 15:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
jakou znacku prosím? mám jeden doma a ten delá fleky :-(

Odpověď
Jitka | 23.2.2017 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Bára | 28.2.2017 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dekuji za tip, vyzkousim, Laveru mám taky normálne ráda, pouzívám ji na deti.

Odpověď
Jitka | 1.3.2017 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jj, je dobra. ale najit samoopalovak, ktery nedela fleky je problem. Zkus ho, zalíbí se ti taky.

Odpověď
Zita | 15.2.2017 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Na notino mají opravdu velký výběr samoopalováků. Vyzkoušela jsem jich hodně, ale mnohé dělají skvrny, jestli chcete poradit opravdu kvalitní, tak je to tento MATIS Paris Reponse.

Odpověď
jitka | 6.4.2017 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
objednávám si z notina samoopalovaí pěnu St. moriz self tanning a k tomu samozřejmě i rukavice protože bez nich pak vypadám jako blázen :D

Odpověď
Lůca | 18.4.2017 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Moc samoopalovací krémy nepoužívám, ať sem zkusila cokoliv vždycky sem měla takovou nepřirozenou barvu.Holt od sluníčka je to prostě nejlepší:-) Každopádně na ageo.cz mají teď slevy na opalovací přípravky.Já už si tam jich pár objednala protože se chystáme o prázdninách k moři tak ať jsem zásobená:-)

Odpověď
Sokolová | 22.4.2017 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
V ageo jsem si taky objednala minulý týden opalováky.Jsou na tam na ně teď výborný slevy

Odpověď
| 25.4.2017 10:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj,taky se zásobuju na dovolenou trochu,jedeme už koncem června.Mají v ageo i nějaké spreje proti hmyzu?..S tím mám vždycky o dovolených největší problém

Odpověď
Sokolová | 27.4.2017 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co se týká drogerky tak jsem tam zatím našla vždycky všechno co jsem potřebovala:) www.ageo.cz/products/index?s=hmyz#f&page=1&pageSize=36&sort=relevance

Odpověď
Borůvka | 28.5.2017 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
I já si letos pořídila výbavu na léto v ageo.Když jsem tak procházela obchody tak na ageo to vyjde fakt dost výhodně a ještě to je pohodlnější:)

Odpověď
Klára | 29.4.2017 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prací prášek pro astmatiky?
Ahoj.Objevila sem tento prášek vhodný pro astmatiky eshop.kosmetikamoje.cz/specialni-praci-gel-dalli-med tak se chci zeptat zda má někdo zkušenost a jestli dobře vypere věci? Už jsem jeden na alergii a neosvědčil se moc, tak tento prací prášek bude můj druhý pokus:D :)

Odpověď
Pavla | 28.5.2017 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prací prášek pro astmatiky?
S tím práškem zkušenost mám a zatím jsem vždycky s tím jak pere spokojená byla.Já už bych ho za jiný neměnila

Odpověď
Berková | 30.6.2017 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prací prášek pro astmatiky?
Můžu jen potvrdit,za mě ten prací prášek taky bezva.Peru v něm dlouho a jsem spokojená velmi

Odpověď
Linda | 26.6.2017 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky

Odpověď
Holly | 28.6.2017 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já moc se samoopalováky zkušenost nemám ale dívám se že na ageo je mají za moc dobrý ceny

Odpověď
Jana | 12.1.2019 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Taky jsem vyzkoušela kde co a všechno mi dělalo fleky, hlavně mám na některých místech suché flíčky, protože jsem měla ekzém a na tom se mi krém usazoval nejvíc :/

Odpověď
Markéta | 22.1.2019 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co jsi používala za značky jestli se můžu zeptat ? Já teda takovou zkušenost naštěstí nemám, ono taky tady na těch věcech hlavně ani nešetřím. Dělala sis předtím než si krém nanesla peeling ? To by se totiž mělo.

Odpověď
Jana | 23.1.2019 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Používala jsem ten krém od nivei a je teda pravda, že peeling jsem si nedělala :/

Odpověď
Markéta | 11.2.2019 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je hodně důležité, jinak pak vzniká ta oranžová barva a fleky no :( to si můžeš koupit sebe lepší krém, ale když se vyprdneš na peeling, tak to pak musí být někde znát. Však pokud si budeš brát ten samoopalovák z notina, tak si objednej i nějaký peeling nebo něco.

Odpověď
Leona | 21.2.2019 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jeslti se vím do toho holky můžu vložit, tak stejně se nevyhnete tomu, že musíte vyzkoušet víc značek, každá máme totižž strukturu kůže úplně jinou, tudíž každé vyhovuje něco jiného ;). Mně sedl až třetí samoopalová, a to tady tento www.notino.cz/sttropez/gradual-tan-samoopalovaci-telovy-krem-pro-postupne-opaleni/

Odpověď
Rita | 22.3.2019 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Samoopalováky
Dívala jsem se na notinu protože tam mi přijde že toho mají na výběr asi nejvíc a objednala jsem si ten od ziaji, protože od nich používám hodně krémů a celkovou kosmetiku, tak jsem zvědavá jestli s tím samoopalovákem budu taky tak spokojená.

Odpověď
Katka | 24.6.2019 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Já teda se samoopalováky moc dobrou zkušenost nemám. Raději se chodím buď opalovat do solárka, nebo přirozeně na sluníčku. Zrovna za pár týdnů se chystám jet do Chorvatska, tak doufám, že výjde počasí a já tam nějaký ten bronz nachytám. Konkrétně mám namířeno do Omiše, už tam mám dokonce zařízené ubytování přes tuto stránku: www.ubytovanivchorvatsku.cz/omis/

Odpověď
Nina | 4.12.2019 10:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ono jich je potřeba vyzkoušet víc, protože každý ti udělá jednak úplně jiný odstín a zadruhé je potřeba na nátěr pokožku dostatečně připravit. Oholit se, udělat se peeling a potom teprve dát ten samoopalovák ;) já jsem zatím nejvíc spokojená tady s tímto od Biodermi www.notino.cz/bioderma/photoderm-autobronzant-samoopalovaci-sprej-pro-citlivou-pokozku/

Odpověď
Jarka | 4.10.2019 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Tak my ještě nakonec jedeme k moři... Jedeme do Tuniska, myslím, že tam bude ještě krásný počasí. Opalováky máme, ale co bych potřebovala... Potřebuju si koupit žabky. V obchodech už moc nejsou. Kde na netu je koupim?

Odpověď
Olla | 6.12.2019 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde sis je nakonec koupila? Já si botky vybírám tady https://www.different.cz/damske-boty__obdobi_letni a vždycky si vyberu a hlavně jsem spokojená.

Odpověď
Domča | 29.1.2020 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Já jsem si teď udělala radost a koupila si tyto boty https://www.different.cz/damske-boty/converse-cerne-tenisky-chuck-taylor-all-star-black-se-zlatymi-detaily_167225c. Úplně je miluju :) Jinak na shopu mají výběr suprovej...

Odpověď
Julča | 3.3.2020 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak ty jsou super :) Já se ale hlavně těším na jaro a léto, až zase obuju pantoflíčky... v těch se mi chodí nejlip :)

Odpověď
Jill | 1.4.2020 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Holky, prosím o info... Kde nakupujete boty na léto? Žabky a pantofle? Jako to, co mají v obchodech, je docela bída, navíc kdo ví, kdy se do nich dostaneme... Jaký e-shop máte oblíbený?

Odpověď
Adéla | 20.4.2020 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Vzhledem k situaci, kdy je všechno zavřené a pomalu nikam se nemůže jsem se rozhodla si poprvé v životě koupit samoopalovák, tak prosím o rady, jaký vybrat ? :)

Odpověď
Lea | 21.4.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podívej se na riano.cz. Objednávala jsem si odtud samoopalovací pěnu a s tou jsem velmi spokojená.

Odpověď
Adéla | 24.4.2020 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dívala jsem se, že mají i jakýsi samoopalovací ubrousek ? S tím máš taky zkušenost ?

Odpověď
Lea | 25.4.2020 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak s tím bohužel zkušenost nemám, protože jsem automaticky sáhla potom větším balení :)

Odpověď
Alex | 5.5.2020 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Holky, potřebuju si koupit sandálky na léto... Kde koupím? Asi na netu. Jaký shop se vám osvědčil?

Odpověď
Alberta | 3.6.2020 06:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Hele, přesně vím, o čem mluvíš. AHele, mrkni na https://www.different.cz/panske-tasky, tam si stopro vybereš. Mají tam super výběr a ceny skvělý!

Odpověď
Berta | 3.7.2020 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Holky, potřebuju si koupit na léto botky. Koukala jsem na net a docela se mi líbí nabídka shopu https://www.different.cz/. Nemáte s tímto shopem zkušenosti?

Odpověď
Veronika | 25.6.2025 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samoopalováky
Letos jsme byli v Řecku, na menším ostrůvku, kde bylo spoustu lidí a živý ruch. Pořídila jsem synovi dětské chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-modra/ hlavně kvůli tomu, abych nemusela běhat za ním každou chvíli. Měla jsem tak přehled, kde se pohybuje, a když se ztratil mezi lehátky na pláži, stačilo pár kliknutí v aplikaci. Volání i zprávy fungují výborně a i když jsme byli v zahraničí, vše šlapalo jako hodinky – doslova. Bála jsem se, že nebude chtít nosit něco na ruce, ale zvykl si hned a dokonce mu hodinky přišly "cool".

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné