Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Dieta

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dieta - diskuze na toto téma
Ahojjky.. zkoušela jsem už všechno možný, neznáte nějakou opravdu dobrou dietu která funguje, se kterou máte dobré zkušenosti a mužete ji doporučit???? Budu ráda za vaše tipy, ráda vyzkouším všechno :-)

Anna | 23.4.2022 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Super dieta co držím tak je nízkokalorická kterou mi doporučila kámoška :-) Je fakt skvělá, a opravdu jdou výsledky znát :-)

Odpověď
Iva | 26.4.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dieta
To zní zajímavě, copak je to za dietu???že bych ji vyzkoušela:-)

Odpověď
Anna | 27.4.2022 23:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta
Je to dieta z nupo.cz mám koupený balíček na tři týdny a už budu končit a výsledky jsou opravdu znát, budu pokračovat i dál :-) Fakt jsem z toho nadšená :-) tady mas odkaz https://nupo.com/cz/ :-) určitě tam koukni :-)

Odpověď
Iva | 28.4.2022 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dieta
Tak to je super:-) To ti přeju, ráda to vyzkouším :-)Moc dík za tip :-)

Odpověď
Andrea | 30.4.2022 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Mně se podařilo dost kilo sundat na ketofit dietě. Mají super balíčky, takže s tím člověk nemá žádné starosti a nemusí si lámat hlavu s počítání kalorií.

Odpověď
Katka | 27.11.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Zkus ketodiet.cz mají skvělé balíčky a dietní plány:-) Já mám nyní dietní plán pro střední nadváhu, tak jsem zvědavá.. moc mi ji doporučovali tak uvidíme :-)

Odpověď
Daniela | 28.11.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Zkouším právě dietu od https://www.ketodiet.cz/ je skvělá, jsem z ní hrozně nadšená :-) Doporučila mi ji kamarádka a když jsem viděla jak pěkně hubne bylo to jasný, že to musím vyzkoušet:-) A opravdu funguje! :-)

Odpověď
Dana | 30.1.2023 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Zaujala mě moc ta KetoDiet, zrovna jsem si říkala že bych nějakou vyzkoušela..potřebuju dát dolů pár kilo tak ji rovnou vyzkouším :-)

Odpověď
Svatava | 16.2.2023 15:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Dobrý den holky,máte některá nějaké zkušenosti s dietou?Nikdy jsem žádnou nedržela,ale chtěla bych tento rok to vyzkoušet.Jsem tlustá a to chci změnit.

Odpověď
Marika | 18.2.2023 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já stále držím dietu bohatou na proteiny.Je to nejlepší co může být.Nemusím se vůbec hýbat a kila mi jdou krásně dolů.Prostě kvalitní suroviny udělají svoje.

Odpověď
Svatava | 22.2.2023 15:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dieta
Mohla bych tě porosit o název té diety?Já jsem nikdy takovým věcem nevěřila,že vážně fungují i bez pohybu.

Odpověď
Lenka | 26.2.2023 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano jde to i bez pohybu, ale někdy je to lepší. Nebo to jde aspoň lépe dolů.

Odpověď
Hana | 21.3.2023 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dieta
A je to dobrý taková dieta?

Odpověď
Lenka | 26.3.2023 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Dieta
Ano je to s minimem sacharidů a hodně bílkovin, které ti pomůžou zhubnout. Já jsem s ní moc spokojená.

Odpověď
Marika | 28.2.2023 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posílám ti podrobný plán té diety aby jsi věděla co je to za dietu https://www.ketofit.cz/jak-zacit-s-ketofit.Nedám na tu dietu dopustit.

Odpověď
Eliška | 27.2.2023 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Bez pohybu nezhubnete, akorát si ještě dietama můžete úplně rozhazit zažívání a metabolismus. Já chodím pravidelně cvičit a nemusím už ani moc koukat na to co jím, když to s ničím vyloženě nepřeháním.

Odpověď
Veronika | 28.2.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to pravda. Dřív jsem zkoušela pořád nějaké diety a k ničemu tu nebylo, akorát jsem byla unavená a necítila se dobře a váha se mi stejně vrátila nazpět. Teď chodím pravidelně do fitka a nejen že mám ze sebe dobrý pocit, ale držím si moji vysněnou váhu :-)

Odpověď
Nina | 29.3.2023 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Zaujala mě moc tak KetoDiet.. jakou zkušenost máte s tím dietním plánem?

Odpověď
Eva | 29.11.2023 03:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Manžel, ten si tohle začal všechno hrozně hlídat, až bych řekla, že je to s ním skoro k nevydržení. Řeší kalorie, svoji váhu, co sní prostě vše. Začal sportovat. Je to pro něj super, potřeboval to, ale najednou je z něj někdo úplně jiný. Ale alespoň mi nahrál na vánoční dárek, pořídila jsem mu chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-squarz-12-ultimate-cerna/ , které měří kalorie a celkově i denní spotřebu a výdej. Má desítky sportovních režimů, takže mu budou dobrým pomocníkem pro jeho hubnutí.

Odpověď
Monika | 23.7.2024 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dieta
Já mám dobré výsledky s krabičkovou dietou od Zdravého stravování, začala jsem se stravováním Keto celodenní, splasklejší jsem se cítila už po prvním týdnu, po měsíci už si toho všímalo i okolí, že jsem zhubla a vypadám líp. Po Ketu jsem přešla na stravování Fit, kterým jsem váhu vyšperkovala a nikdy jsem se necítila, tak spokojeně s váhou jakou mám teď. Toto stravování mému tělu vyloženě sedí a navíc si pochutnávám každý den :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné