Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - sex po porodu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
sex po porodu - diskuze na toto téma
ahoj maminky, po porodu nam s manželem nějak stagnoval sexuální život a nějak se nám ho moc nedaří obnovit, říkala jsem si proto, že bych manžela překvapila a koupila nějakou erotickou pomucku. myslíte, že je to dobrý nápad?

Miluše | 22.2.2018 18:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Ahoj, my jsme měli tentýž problém ale vina byla moje. Po porodu jsem se cítíla jinak a neměla jsem příjemné pocity při sexu. Hledali jsme řešení a moje doktorka mi doporučila Labioplastiku. Je to zázrak. Citím se jak za mladá a to mi už je 40)) Tady je ta klinika - www.labioplastika-praha.cz . Všem doporučují))

Odpověď
peta | 20.9.2018 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Dobrý den. S manzelem jsme meli dost podobny problem. Premyslela jsem tedy co s tim a na netu jsem si nasla ze eroticke masaze mohou dost pomoci...tak jsme zkusili tu erotic-massage-in-prague.cz/ a znovu v nas to rozpalilo :D :D nejak nas to proste nakoplo a ted zajdem i jen tak

Odpověď
Andulka | 4.1.2019 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: sex po porodu
Dobrý den, u nás zabralo erotické prádýlko (košilky, župánky, podvazky). Pak jsem koupila i erotický kostým. Manžel byl z toho hodně mile překvapený. Je to moc příjemné zpestření a každý muž to ocení.

Odpověď
Drahoslava | 17.1.2019 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: sex po porodu
Dobrý den, a jaký erotický kostým jste si koupila? Taky zvažuju, že si pořídím, ale nevím jaký.

Odpověď
Katka | 16.1.2019 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Manžel byl bohužel u porodu a po tom co tam všechno viděl, tak má problém s erekcí, můžu dělat co chci a prostě moc nám to nejde, nemáte s tím také někdo zkušenost?

Odpověď
Jitka | 17.1.2019 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zažila jsem s manželem úplně to stejné, trvalo mu asi 5 let, než se s tím nějak dal dohromady.

Odpověď
Marek | 18.1.2019 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, jestli má chlap problém, tak ať se podívá na www.supererekce.com/, já jsem si tam objednal RED POWER tobolky, po kterých mám erekci jako blázen.

Odpověď
Petr | 19.1.2019 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: sex po porodu
Jo to funguje fakt dobře, já jsem měl problém, hlavně po chlastu mi nechtěl vůbec stát, ale díky red power to jde, takže na párty je to super.

Odpověď
Eva | 7.2.2019 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Mrkněte na e-kondomy.cz určitě Vám tam něco padne do oka, co by se Vám s manželem líbilo. Třeba nějaké erotické prádýlko a lubrikační gel pro začátek. Mají spoustu šikovných věciček, které Váš sexuální život oživí.

Odpověď
Monika | 11.4.2019 17:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Pro zpříjemnění doporučuju hlavně ze začátku použít lubrikanty, mě se zalíbil https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/stimulacni-gely-pro-zeny

Odpověď
Lucie | 17.4.2019 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moni a nějaký přírodní neznáš?

Odpověď
Monika | 28.4.2019 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vyzkoušej tento, je universální a sama ho taky ráda používám https://e-kondomy.cz/saloos-bio-arganovy-olej-50ml

Odpověď
Lucie | 30.4.2019 11:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: sex po porodu
Ten se mi líbí, že je na celé tělo a dá se využít na cokoli. Díky za doporučení.

Odpověď
Pavlína | 7.7.2019 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Dívala jsem se že v tomto eshopu mají i jedlé lubrikační gely, ty jste zkoušeli?

Odpověď
Radka | 11.7.2019 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
Pavlíno já si tu akorád objednávám erotické prádlo ale že mají jedlý lubrikační gely nevím...to se musím taky podívat zní to dobře

Odpověď
| 17.7.2019 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: E-kondomy

Odpověď
| 17.7.2019 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Pavlína | 17.7.2019 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo mají je, už je mám i doma. Vzala sem papayu a mango. Zatím mám vyzkoušené jen to mango ale sem spokojená

Odpověď
Beáta | 22.7.2019 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
S e-kondomy sem moc spokoejná.Je to nejlepší eshop s erotickými pomůckami v jakém jsem kdy objednávala.Mají kvalitní věci,aspoň co mám já zkušenost..vše mi vždycky přišlo do dvou tří dnů, a doručení opravdu diskrétní což má pro mě další plus

Odpověď
Alča | 25.7.2019 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Dělala sem tady objednávku asi před dvěma týdny a můžu říct že je tady celkově super servis..Když sem si nevěděla rady s výběrem tak mi tu skvěle poradili takže za mě můžu jenom doporučit

Odpověď
Ivana | 29.7.2019 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
E-kondomy můžu i já doporučit, každý měsíc si udělám radost a nějakou maličkost si tu pořídím abych oživila vztah

Odpověď
Vokálová | 5.8.2019 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Holky jak chodí z e-kondomy ty zásilky balené?

Odpověď
Bálková | 13.8.2019 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky si tu objednám sem tam něco pro radost a pro oživení, a vždycky mi přišlo všechno velmi diskrétně. Do zásilky není vidět a nikdy nebyl uvedený název obchodu

Odpověď
Lenka | 13.8.2019 14:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Ahoj holky, rikala jsem si, ze vyzkousim nejaky ten intimni gel na podporu stimulace klitorisu pri sexu, nemate s tim nahodou nekdo zkusenosti prosim? diky

Odpověď
Dana | 19.8.2019 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj myslis neco jako je tohle? : https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/stimulacni-gely-pro-zeny/durex-intense-orgasmic-gel-10ml

Odpověď
Lenka | 20.8.2019 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj ano dekuji moc to je ono tak ja to vyzkousim. :-)

Odpověď
Renča | 19.8.2019 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Za sebe můžu tento eshop taky moc doporučit. Zatím sem tu objednávala jen jednou ale v budoucnu tu pořídím zase něco, sem moc spokojená.A moc se mi líbí diskrétnost doručení to je opravdu super

Odpověď
Lafantová | 21.8.2019 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
E-kondomy
Osobně tento eshop zbožňuju,objednávám tu pravidelně erotické pomůcky

Odpověď
Terka | 27.7.2022 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
No, podle toho, co píšeš, tak by to určitě chtělo nějak okořenit. Já nevím no, co třeba prostě vyzkoušet něco nového? Něco co jste spolu ještě nikdy nezkusili? Vím, že nám takto do vztahu vrátily jiskru erotické masáže, na které jsme s manželem začali chodit. Těch salónů, kde to dělají je spousta, my třeba chodíme sem: https://www.mataharisalon.cz/cs

Odpověď
Gigi | 19.3.2025 08:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
sex po porodu
Ahoj, přiznám se, že s manželem jsme s tím taky bojovali. Prostě jsme z toho vypadli a nevěděli, jak to nahodit zpátky na tu kolej. Párkrát jsme to zkusili, ale začalo třeba brečet dítě nebo tak. Dokonce jsme přemýšleli i nad tím, zda by nám nepomohl třeba vztahový psycholog online https://www.mamlekare.cz/ ale zase si říkáme, že přeci "vyspat se spolu" nemůže být zase tak složité.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné