| Hubnutí - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Holky, jaký je podle vás nejlepší způsob hubnutí? Co se vám osvědčilo? Diety, nejíst, cvičit? Já nevím, mám pocit, že na mě snad nic nefunguje... Valounek | 25.4.2022 16:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá bych řekla, že nejvhodnější je kombinace všeho zmiňovaného. :) Manžel byl hodně silný a začal tím, že změnil jídelníček a hýbal se. Dneska je z něj aktivní sportovec, který má sice trochu bříško, ale udělal na sobě obrovský kus práce. Dokonce začal hrát hokej, takže si teď objednal od https://www.bauerhockey.cz/hrac-hokejky hokejky. Ostatně má na to ideální postavu. Měří skoro přes dva metry, takže super obránce. :) Odpověď Denisa | 27.4.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíDiety jsou super, ale člověk musím mít opravdu silnou vůli, aby pak zpátky nesklouzl k nezdravému stravování. Málo která z těch diet je totiž koncipovaných tak, že nemyslí na to, co bude po dietě až teda na nupo. Ti to mají promyšlené a dobře sestavené. Odpověď Denisa | 4.5.2022 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíJá ne, ale spoustu mých kamarádech ano :) Odpověď Rita | 31.5.2022 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíAhoj, já jsem držela dietu https://www.ketodiet.cz a musím říct, že s tou jsem teda neskutečně spokojená. Kila s ní letí dolů, to mě motivuje fakt neskutečně. Jsem netrpělivá a pořád denně stojím na váze a ta váha se fakt hýbe :) Odpověď Karla | 9.7.2023 10:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: HubnutíAhoj, já jsem se koukala na jejich e-shop, co mě teda zaujalo, tak to jsou ty jejich produkty... jak to jako funguje? Jako myslím tím, jak se jídla jí? Nahradím jedno jídlo z diety třeba za croasant? Odpověď Adina | 7.8.2023 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: HubnutíAno, přesně takto to funguje... Jen ta jídla se zařazují postupně. Vždy u každého produktu má ketodiet uvedeno, v jaké fázi je možné ho zařadit... Odpověď Jitka | 5.9.2023 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | HubnutíJá to třeba dělám tak, že pokud nevím, co kdy kam zařadit a zda vůbec můžu, tak píšu do FB skupiny ketodiet. Tam jsou senzační, hned poradí. A hlavně ochotně. Všichni tam drží při sobě :) To se mi líbí. Odpověď |