| Vířivka - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, tak se mi to konečně podařilo :D Přemluvila jsem chlapa a letos si koupíme vířivku. Já nějakou představu mám, ale budu ráda za tipy, na co se př výběru zaměřit. Nebo by mě taky zajímalo, jaká značka se vám osvědčila? Alena | 26.4.2022 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | VířivkaTo by se mi taky líbilo mít na terásce vířivku. Na kolik taková vířivka přijde ? Odpověď Pavla | 6.5.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | VířivkaTaké jsem se už dívala na vířivky, ale to je asi mimo naše finanční možnosti. Co jsem se dívala, tak je to otázka tak cca 100 tisíc korun... Odpověď Eva | 9.5.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VířivkaA dívala jste se i na nafukovací vířivky? Ty se dají koupit za daleko lepší cenu a udělají stejnou službu. Navíc ji pak můžete na zimu schovat a nezabírá místo nebo ji kdykoliv přesunout. Koupila jsem si domů nafukovací vířivku, která má i vlastní filtraci a ohřev vody. Odpověď Pavla | 12.5.2022 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VířivkaTak to se přiznám, že jsem se teda nedívala na nafukovací. Jakou jste vybral a od koho? Kdo to prosím prodává? Odpověď Eva | 20.5.2022 00:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VířivkaZa tu cenu co koupíte nafukovací vířivku je to pecka. Já jsem koupila https://www.marimex.cz/bazen-virivy-pure-spa-hws-modry/ Vířivka má 70 centimetrů na výšku, takže si tam pohodlně sednete. Jsem z ní prostě nadšená Odpověď |