| E-shop s moderním oblečením - diskuze na toto téma |
Sdílejte vaše oblíbený e-shopy, díky moc :)
Anita | 28.4.2022 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s moderním oblečenímKde se mi dobře nakupuje, tak je https://www.zoot.cz/zeny Odpověď Pavla | 28.4.2022 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s moderním oblečenímMám jich víc, ale řekla bych, že vede Lucyto. Od nich mám asi nejvíc oblečení. Odpověď Verča | 30.4.2022 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s moderním oblečenímKdo sháníte batoh, kabelku atd určitě koukněte na https://www.nejkufry.cz/ mají stylový a kvalitní věci :)
Odpověď Hana | 1.5.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s moderním oblečenímNejkufry znám, mám od nich krásnou kabelku :-)
Odpověď Verča | 10.5.2022 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-shop s moderním oblečenímJojo mají super výběr z kvalitních věcí :)
Odpověď Alice | 1.5.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s moderním oblečenímOblečení na netu nakupuji moc ráda. Oblíbila jsem si eshop www.genesis-eshop.cz
Odpověď Market | 3.5.2022 23:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s moderním oblečenímJako já to nikomu neberu, ale já osobně v second handu nenakupuju. Preferuju nové oblečení. A moc ráda mám shop lucyto. Tam mi ta jejich nabídka maximálně vyhovuje. Odpověď Justýna | 11.5.2022 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s moderním oblečenímZnám tento eshop, nakupuji u nich hodně dětem. Nedávno jsem u nich pro ně kupovala i dětské knížky.
Odpověď Klára | 21.5.2022 19:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: E-shop s moderním oblečenímTaky je znám, mají novou službu Eko-výzva. Stačí se registrovat na eshopu, při objednávce zvolit, že máte zájem o eko-výzvu a nepotřebné ale dobré kousky oblečení, bot, třeba bytových doplňků i knih ap. zabalit a zanést do Penguin Boxu. Dostanete od nich eko-kredity, díky nimž můžete nakoupit jiné/nové kousky přímo u nich nebo v jejich eshopu.
Odpověď Simona | 28.5.2022 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: E-shop s moderním oblečenímTakže ty kredity jsou něco jako sleva? Odpověď Klára | 25.6.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: E-shop s moderním oblečenímPřesně tak, za oblečení co jim pošleš tak dostaneš kredity, které pak můžeš uplatnit v další objednávce :) Odpověď Sašena | 24.5.2022 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s moderním oblečenímNechávám si oblečení doručovat do Penguin Boxů. Je zdarma při jakékoliv objednávce. Doručení trvá cca 3 dny.
Odpověď Radinka | 13.5.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s moderním oblečenímNejkufry znám, mají skvělej výběr
Odpověď Alex | 16.5.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | E-shop s moderním oblečenímS objednáváním na www.zoot.cz jsem vdycky spokojena, jenom teka mi došly šaty s kazem, což jsem byla smutná, protože jsem se na ty šaty hodně těšila. :-/ Ale i vrácení zpět proběhlo v pohodě, dokonce jsem dostala i slevový kód na 20% k dalšímu nákupu, kód je NESEDIVAMTO a lze použít i opakovaně, tak se o něho dělím, ať můžete taky využít taky na nějaký pěkný šatičky třeba.
Odpověď Míša | 21.6.2022 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: E-shop s moderním oblečenímPerfektní, zkusím jestli ještě platí, protože chci objednat holkám nějaké šatičky na dovču :) Odpověď |