Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Samolepkové knížky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Samolepkové knížky - diskuze na toto téma
Holky, malá si moc oblíbila samolepkové knihy. Nikde jsem nenašla nějaký fajn výběr. Máte prosím tip, kde bych sehnala?

Adéla | 30.4.2022 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Ahoj, moje malá je taky miluje. Ale jak říkáš, sehnat fajn nabídku, to je docela problém. Já jsem ale narazila na e-shop ELLAMAX. Ten má tu nabídku moc hezkou. A mají je teď je i v akci :) Tak mrkni tam.

Odpověď
Kikina | 27.5.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Ahoj, koukala ses na e-shop ELLAMAX? Tam mají moc hezké ty samolepkové knížky. Veliký výběr, já je kupuju jen tam.

Odpověď
Cilka | 30.5.2022 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Aha, díky moc za info. Shop jsem neznala, ale ty samolepkové knížky tam mají fakt za úžasný ceny. Pár jsem jich koupila, protože moje malá je miluje :) Tak máme na čas zábavu :)

Odpověď
Marcela | 30.6.2022 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Koukala ses na e-shop ELLAMAX? :) Tam mají moc hezkou nabídku samolepkových sešitů :) Tak koukni tam, myslím, že si vybereš :)

Odpověď
Patty | 4.8.2023 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Samolepkové knížky
My máme doma teď období broučků a podobných malých tvorečků :D Na procházce nikam nedojdeme, protože celou dobu pozorujeme mravence. Nedej aby bylo po dešti :D Žížaly jsou neskutečný lákadlo :D Malýmu jsem teď proto koupila tuto samolepkovou knížku https://www.ellamax.cz/broucci-motyli-a-dalsi-potvurky-kniha-samolepek/. No, ani nedokážu popsat, jakou měl radost :D Hned vše pojmenovával :) Tak malým koumákům tuto knížku opravdu doporučuju.

Odpověď
Sára | 30.6.2022 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Jo, bohužel to tak je. Ale na tom e-shopu ELLAMAX mají tu nabídku moc hezkou. Tam vím, že vždycky vyberu a děti budou mít radost.

Odpověď
Blanka | 30.7.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Tuhle knížku jsem synovi koupila taky a taky je z ní nadšenej. Co na ni říká tvůj synek? My budeme ještě určitě kupovat ty šampiony, ta knížka mě taky zaujala.

Odpověď
Simona | 4.8.2023 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Samolepkové knížky
Já tam kupuju hlavně ty z edice Šaty pro… Ty má moje malá moc ráda.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné