Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Lovecký nůž

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lovecký nůž - diskuze na toto téma
Holky, chtěla bych se zeptat na dárek pro chlapa. On je myslivec, tak jsem si říkala, že bych mu koupila hezký a kvalitní lovecký nůž. Potrpí si na kvalitu. Koukala jsem se na https://dellinger.cz/cs/. Máte s těmito noži zkušenost?

Tonicka | 30.5.2022 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lovecký nůž
Já jsem chlapovi vybrala tento nůž https://dellinger.cz/cs/noze-zaviraci/3515-lovecky-zaviraci-damaskovy-nuz-dellinger-sisso-sentinell-vg-10-8595705401082.html a manžel je nadšený. Ale dellinger má nabídku širokou, určitě tam vybereš :)

Odpověď
Elza | 29.6.2022 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lovecký nůž
Ty jo, díky moc :) Na ten Dellinger jsem se už koukala a musím říct, že mají moc hezký výběr. Mám už předvybráno, tak snad bude spokojenost.

Odpověď
Adina | 28.7.2022 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lovecký nůž
Ano, to je pravda. Já mám u nich moc ráda to, že oni mají opravdu hodně širokou nabídku a taky to, že cokoli koupím, tak prostě paráda, top kvalita :)

Odpověď
Dorka | 1.12.2022 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lovecký nůž
Od Dellinger jsem chlapovi koupila sadu nožů. Teď ale řeším, zda k tomu nekoupit nějaký brousek. Na tom shopu mají docela dost široký výběr. Máte od nich zkušenosti s brouskem? Jaký se vám osvědčil?

Odpověď
Pavla | 17.12.2022 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lovecký nůž
Nože od Dellinger doma už máme a jsme s nimi spokojeni. Taky jsem ale přemýšlela nad broušením a koukala se na jejich stránky a tam jsem teda koupila k vánocům vodní brusný kámen a k tomu kurz broušení :) Takže praktická věc a ještě zážitek.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné