Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 01. května 2026, svátek má ....., zítra Zikmund
Vyhledávání

Diskuse - Parní čistič na podlahu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Parní čistič na podlahu - diskuze na toto téma
Jdu si za vámi pro radu. Máte některá parní čistič na podlahu ? Chtěla bych si ho pořídit, ale ráda bych nějakou osvědčenou značku, tak budu ráda, když mi sem napíšete značky, se kterými jste spokojené :)

Lenka | 23.5.2022 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parní čistič na podlahu
Mám parní vysavač od značky Polti a spokojenost veliká :).

Odpověď
Míša | 26.5.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parní čistič na podlahu
Je nějaký osvědčený eshop odkud si ho objednávala ať to mám se zárukou a se vším co je potřeba ?

Odpověď
Monika | 5.6.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parní čistič na podlahu
Tak tohle by mě taky zajímalo. Tady na ty parní čističe jsem právě nedávno koukala a hodně ráda bych si to i koupila domů. Hlavně my teď doma máme fungl nové podlahy od www.tepold.cz/ a říkala jsem si, že na ty by se takový parní čistič prostě skvěle hodil. Myslím si, že by mi to mohlo ušetřit spoustu práce při úklidu.

Odpověď
Soňa | 19.8.2022 12:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parní čistič na podlahu
Já si tady na ty věci nepotrpím a mám ráda klasiku, a to vysavač a mop. Vysavač jsem si koupila nový není to dlouho a jsem s ním spokojená. Předtím jsem měla takový velký "tank" a teď jsem si pořídila tady ten bezšňůrý, se kterým se dostanu všude https://www.orava.eu/cz/cs/bezsnurovy-tycovy-vysavac-2v1-neptun

Odpověď
Blanka | 15.7.2025 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Parní čistič na podlahu
Mám doma koberec, který je srdcovkou, protože je to památka po babičce. I když se o něj starám, časem se stejně nevyhnu odbornému čištění. Službu od https://www.kukoberec.cz/ jsem zvolila hlavně kvůli jejich přístupu k různým typům materiálů. Koberec mi přivezli zpět jako nový. Barvy byly sytější a celé vlákno krásně nadýchané. Navíc všechno proběhlo bez stresu, rychle a s milým přístupem. Jsem nadšená a vděčná za takovou péči.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné