| Nechuť k sexu - diskuze na toto téma |
Měla bych dotaz na vás, co jste ve vztahu delší dobu, tak jak řešíte nechuť k sexu ? Jsem s manželem 10 let a bohužel už to není to, co to bývalo a s chutí jsem na tom dost mizerně :( Silvie | 13.5.2022 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nechuť k sexuMně dost pomáhají afrodisiaka když nejsem při chuti :). Něco takového si nezkoušela? Odpověď Nikola | 14.5.2022 15:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nechuť k sexuZkus tady ty tabletky, mně tady s tím problémem pomohly vždycky https://supererekce.cz/23-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html Odpověď Michaela | 30.5.2022 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nechuť k sexuSupererekce má docela dost našlapané ty doplňky. Já mám vyzkoušený ten fly, který si občas dám a přítel si kupuje Runner, který teda užívá pravidelně před každým sexem abychom si mohli užít. Odpověď Erika | 2.6.2022 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nechuť k sexuJá s chutí problémy nemám, ale koupila jsem od nich doplněk chlapovi a šlape perfektně! Odpověď Michaela | 28.6.2022 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nechuť k sexuKterý máte vyzkoušený? :) Odpověď Erika | 15.7.2022 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Nechuť k sexuZ eshopu supererekce jsem mu mu vzala Runner a vřele doporučuju ;) sex s ním teď stojí za to Odpověď Aneta | 22.5.2022 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nechuť k sexuNemůžu říct, že bych nebyla při chuti, ale spíš mě donutila zvědavost to vyzkoušet a co je docela úlet, tak jsou afrodisiaka ;) Odpověď Michaela | 23.7.2022 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nechuť k sexuNezkoušela si ten fly? To složení je tam šetrné a není to žádný dryák jak to bývá u jiných afrodisiak. Odpověď Nikča | 25.7.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nechuť k sexuJeště jsem nezkoušela nic, protože z toho mám docela respekt. Jak často to vůbec můžu brát? Odpověď Miri | 27.7.2022 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Nechuť k sexuTy co mají na ekondomech, tak to jsou většinou španělské mušky a ty můžeš před každým sexem. Odpověď Inna | 12.8.2022 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nechuť k sexuS mužem jsme při chuti oba, ale chlap má docela dost velký problém s výdrží, což mě upřímně štve. Nevíte jestli může zkusit brát něco, co je vyloženě na podporu erekce? Odpověď |