| Kosmetika účinná na vrásky - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaká kosmetika na vrásky se Vám osvědčila, poradíte? Nechci nic předraženého, ale účinného. Sabina | 4.5.2022 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika účinná na vráskyDobrý večer, já teď asi měsíc používám kosmetiku Iuvenio, kterou mi doporučila kamarádka. Zatím jsem nadšená, kosmetika je výborná. Odpověď Lída | 6.5.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika účinná na vráskyHolky, taky už jsem o kosmetice Iuvenio četla a samé dobré komentáře. Nevíte někdo - nedají se sehnat vzorečky? Odpověď Sabina | 11.5.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyAno, mají je k objednání přímo na svých stránkách, tady máte odkaz https://www.iuvenio.com/vzorky-7-produktu/ Odpověď Majka | 19.5.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyMoc díky za tip! Co jsem pročítala různé diskuze, značka Iuvenio je dost oblíbená :) Už jsem si jejich vzorečky taky objednala. Odpověď Katka | 19.7.2022 00:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika účinná na vráskyMyslela jsem si, že vrásky budu schopna zlikvidovat nějak kosmetikou, nebo že se prostě budu víc malovat, ale není to tak úplně lehké. Co vám nejvíc na vrásky pomohlo? Odpověď Marcela | 21.7.2022 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika účinná na vráskyKdyž jsem si jich začal hodně všímat, tak jsem zkoušela různé kosmetické přípravky, pak masky a další. Nic z toho mi ale opravdu moc nepomáhalo. Našla jsem si pak možnost vyzkoušet žehličku na vrásky, která dokáže pomoci a jsem s ní opravdu spokojená. Odpověď Katka | 23.7.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyTo jste si koupila nějakou tu žehličku na vrásky? Kde jste ji koupila? Odpověď Marcela | 25.7.2022 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika účinná na vráskyAno koupila jsme si žehličku na vrásky pro zjemnění vrásek. Mám teď krásně hladký obličej díky https://www.kingrayshop.cz/p/zehlicka-na-plet-proti-vraskam-bp9905-5-funkci-bila Odpověď |