Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Masážní přístroje

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Masážní přístroje - diskuze na toto téma
Zdravím, už delší dobu přemýšlím o pořízení masážního přístroje. Poradíte mi který je dobrý? Chtěla bych ho hlavně na nohy, protože se v práci hodně naběhám a mám tak hodně bolavé nohy.

Markéta | 9.5.2022 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Masážní přístroje
Koupila jsem si domů ruční masážní stroj, který masíruje infračerveným světlem a poklepáváním. Má dobře vyřešení uchopení, takže si mohu masírovat i nohy a záda. Přístrojem se dá dosáhnout všude, jsem s ním velmi spokojená a po masáži vždy nabitá energií.

Odpověď
Dana | 11.5.2022 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Masážní přístroje
Kolik vás stál masážní přístroj? Dá se na něj někde na internetu podívat?

Odpověď
Markéta | 17.5.2022 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Masážní přístroje
Koupila jsem si tento masážní přístroj https://www.onlinerousky.cz/beurer-mg-100--3-leta-zaruka/ , se kterým jsem opravdu dost spokojená. Dokáže totiž perfektně namasírovat a uvolnit. Je mi to velice příjemné.

Odpověď
Vlasta | 1.3.2023 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Masážní přístroje
Myslím si že je dobré si do domácnosti pořídit něco třeba na škrábání zad a nebo vlastní péči. Já třeba naprosto zbožňuji dřevěné masážní pomůcky www.firemnikrabicky.cz/drevene-hrebeny-a-masazni-pomucky/, které mně dělají dobře jednou za týdne. To si tak sednu do křesla a při čtení knihy si občas zajedu na místa, kam se běžně nedostanu.

Odpověď
Bára | 20.4.2023 04:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Masážní přístroje
Tyjo, tak nad tím, že bych si nějaký takový masážní přístroj koupila domů jsem vlastně nikdy nepřemýšlela. Není to špatný nápad. Na druhou stranu si ale říkám, že je možná v tomto ohledu lepší se svěřit do rukou profesionálům. Já třeba chodím na masáže Brno sem https://www.oneplus.cz/masaze a musím teda říct, že s výsledkem jsem zatím byla vždycky velice spokojená.

Odpověď
Jana | 18.4.2024 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Masážní přístroje
Já si myslím, že to jsou vyhozené peníze. Stejně se s nimi nikdy tak nenamasíruješ jako když jdeš na masáž k masérce. Ona přeci jen ví, jak na to a pak to i v tom prostředí se víc uvolníš. Já chodím na masáže minimálně jednou za měsíc. Je to můj relax. Manžel si zase oblíbil erotické masáže tady https://www.redmassage.cz/ . Každý relaxujeme po svém, ale důležitý je, že si odpočineme.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné