| Jak vyrobit obal z plastu? - diskuze na toto téma |
Poradíte mi prosím, jak vyrobit obal z plastu, který by dokázal kopírovat menší ruční výrobky ze sádry a betonu? Adam | 10.5.2022 00:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak vyrobit obal z plastu? Pokud chcete vyrábět přený obal z plastu, tak nám se na to v dílně osvědčil vakuový tvářecí stroj, který se připojí na vysavač a on udělá přesnou kopii podle výrobku. Jsou do toho plastové folie, které se pomocí vakua přesně obtáhnout na danou věc a máte tak vyrobený přesný obal. Odpověď Michal | 12.5.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak vyrobit obal z plastu? Jaký vakuový tvářecí stroj se vám osvědčil? Docela moc dobře si nedokáži představit, jak by to mělo vypadat? Odpověď Adam | 20.5.2022 12:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak vyrobit obal z plastu? Jasně, asi pro lepší představu bude lepší se podívat na stránky https://www.nc.cz/?cls=StoItem&StiId=412314 , kde jsem ho bral. Jsou tam totiž i videa s tím jak vakuový tvářecí stroj funguje. Mě se s tím dobře pracuje, stačí jen napojit na vysavač a můžete vyrábět. Odpověď |