Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 02. srpna 2026, svátek má Gustav, zítra Miluše
Vyhledávání

Diskuse - Výhodné a solidní finanční půjčky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výhodné a solidní finanční půjčky - diskuze na toto téma
Výhodné a solidní finanční půjčky Můžete žádat o půjčky od 50 000 Kč do 20 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Ke každé žádosti přistupuji individuálně, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky dostupnosti. Tuto půjčku můžete použít na cokoliv potřebujete. Pro více informací. Email: suzanakove@seznam.cz

Valounek | 8.5.2022 15:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výhodné a solidní finanční půjčky
Ono někdy to prostě třeba jinak nejde, no. Ale já se snažím razit tu myšlenku, že si půjčovat nebudeme a je lepší si počkat a vydělat si na to. :) Ale jak říkám, ne vždycky to jde. Třeba když se dělá rekonstrukce domu, tak tam si nevyberete. Ale třeba vinylovou podlahu od https://www.floorforever.cz/ jsme si zaplatili z vlastního. Ale my jsme natrefili na poměrně levný obchod s dobrou kvalitou, takže se to dalo zafinancovat. :)

Odpověď
Roman | 30.6.2022 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výhodné a solidní finanční půjčky
Nějakou půjčku bych teď taky potřeboval. Rád bych totiž do své firmy nakoupil nějaké kompresory. Zkoušel jsem ohledně toho kontaktovat firmu, která se specializuje na prodej šroubových kompresorů - https://www.kompresory-filtry-servis.cz/produkty/kompresory/kompresory-boge/sroubove-kompresory-boge a zjistil jsem, že ta investice bude asi mnohem větší, než jsem předpokládal, tak to budu částečně muset pokrýt nějakou půjčkou.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné