| Kosmetika na vrásky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte dobrou kosmetiku na vrásky? Jaká značka se Vám osvědčila a opravdu funguje? Markéta | 12.5.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskySkvělé produkty má www.iuvenio.com Jde o českou značku, kosmetika má výborné složení a na vrásky skvěle funguje. Odpověď Hana | 18.5.2022 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na vráskySouhlasím, já kosmetiku iuvenio.com používám dlouho a pleť se mi krásně zlepšila - vrásky vyhladily, pleť je celkově zdravější a prozářenější. Odpověď Ester | 23.5.2022 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na vráskyMoc díky za tip na iuvenio.com :) Mají i vzorečky na vyzkoušení, tak jsem si j hned objednala a těším se až je vyzkouším :) Odpověď Alena | 19.7.2022 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskyOpravdu může kosmetika pomoci od vrásek? Opravdu se to takhle dá řešit? Chtěla bych se zeptat, jaké s tím máte ostatní zkušenosti? Odpověď Tereza | 21.7.2022 23:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na vráskyZ vlastní zkušenosti musím říct, že jsem zkoušela několik různých kosmetických přípravků, ale moc mi to k něčemu nebylo. Když jsem si pak postěžovala kamarádce, tak ta mi na vrásky doporučila žehličku, která je mi jednak příjemná, protože se pak cítím strašně svěží, ale na druhou stranu opravdu dokáže pomoci. Odpověď Alena | 23.7.2022 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na vráskyJakou žehličku? Jako nějakou žehličku na vrásky? Odpověď Tereza | 25.7.2022 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika na vráskyPřesně tak, můžete vyzkoušet žehličku na vrásky https://www.kingrayshop.cz/p/zehlicka-na-plet-proti-vraskam-bp9905-5-funkci-bila , která dokáže pomoct a navíc je to velmi příjemné. Vždy se cítím uvolněně po tom co žehličku používám a na vrásky opravdu pomáhá. Odpověď |