| Ginkgo comfort od Woykoff - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nemáte někodo zkušenost s doplňkem stravy Ginkgo comfort od Woykoff? Měl by fungovat na lepší paměť a učení. Lída | 12.5.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ginkgo comfort od WoykoffZdravím, mě se doplněk stravy Ginkgo comfort od Woykoff užívám, když je zkouškový a kombinuju ho s doplňkem Relaxa Rapid. Tato kombinace funguje skvěle. Odpověď Ester | 14.5.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ginkgo comfort od WoykoffMoc díky za tip, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Zkouškový je asi těžký pro každýho, takže cokoli pomůže, vyzkouším :) Odpověď Pavlína | 14.5.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ginkgo comfort od WoykoffMě zase čeká maturita, tak jsem ráda za tip a určitě doplňky stravy od Woykoff vyzkouším. Odpověď Jitka | 19.5.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ginkgo comfort od WoykoffHolky, kde bych doplňky stravy, které doporučujete mohla objednat, poradíte? Odpověď Lída | 22.5.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ginkgo comfort od WoykoffDoplňky stravy od Woykoff objednávám tady https://www.drmax.cz/ginkgo-comfort-60mg-sr Odpověď |