| Ekzem - diskuze na toto téma |
Ahoj moje dcera uz od narozeni ma ekzem,zkousim co se da,ted se ji to zhorsilo,tak se chcibzeptat jestli nemate nekdo zkusenost s necim co by ji od toho mohlo trosku pomoct. Budu rada za kazdou radu Karla | 18.9.2017 14:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemAhoj,tak zkus ovesné koupele,také je používám. Jsou fakt moc dobré. Odpověď Jana | 18.9.2017 14:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EkzemOvesne koupele jsem nezkousela a je to i pro male deti a kde se daji poridit? Odpověď Karla | 18.9.2017 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: EkzemJe to přírodní produkt a mají i koupele přímo pro děti www.topnatur.cz/cz-prirodni-kosmetika/ovesna-koupel-pro-deti-35 Odpověď Karla | 18.9.2017 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: EkzemKupuji si je u nás ve zdravé výživě,ale viděla jsem je i v DM drogerii. Odpověď Jana | 18.9.2017 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: EkzemSuper Dm mame kousek od domu,tak se tam podivam a vyzkousim. Odpověď iMonikaiSvehlokova | 21.10.2017 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemMůže být zarudlá, suchá a svědivá kůže v oblasti vnitřnní strany stehen i kolem intimních partíí začínající ekzém? Jak se ho tam zbavit? Odpověď emikorisek | 22.10.2017 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemZajdi určitě k doktorovi, taky zkus používat nějaký šetrný přípravek na mytí. Odpověď JosefínaManana | 23.10.2017 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ekzemzkus aspoň ty stehna něčím promazávat. Odpověď JaneX | 19.11.2024 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EkzemNo, já používám balzám na dermatitidu, který mi doporučila jedna moje známá. Poslala mi i odkaz sem https://www.onlinemedical.cz/dermafood-vyzivujici-balzam-na-telo-ekzem-a-sucha-pokozka--70g/ a tam jsem si ho koupila. A je pravda, že to teda velmi efektivně pomáhá. Mám to docela ráda. I když jako jsou období, kdy je ten ekzém silnější a nepomůže skoro nic. Leda tak heřmánková koupel. To je taky super. Odpověď Petanie8 | 24.10.2017 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemNedráždí tě tvoje intimní mýdlo? Normálně by mě to nenapadlo, ale byl to i můj problém, pak mi byl doporučen Herbalon, herbalon.cz a spravilo se to. Odpověď Lucka | 11.4.2018 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemZměnili jsme celou kosmetiku a nakonec jsme zjistili, ze to zpusobuje prací prásek a aviváž. Ted pereme v pracím prásku pro alergiky a je od vyrazky pokoj. Odpověď Sába | 17.4.2018 14:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EkzemMuzu se zeptat na znacku? sháním taky nejaky kvuli kuznim problemum. Dívala jsem se na internet a je toho dost na výber, ale radeji dám tedy na doporucení.Děkuji Odpověď Lucka | 20.4.2018 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: EkzemJmenuje se Dalli Med a aviváž nepouzivam, prijde mi zbytecna. Odpověď Sába | 25.4.2018 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: EkzemAviváž taky nepouzivam a dalli med urcite zkusím. dívala jsem se uz na zkusenosti s ním a jsou dost pozitivní Odpověď Lucka | 30.4.2018 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: EkzemTéž jsem ho zkusila az na doporucení a prectení recenzí. Co jsem zatím cetla, lidi ho chválí Odpověď Karolina | 2.5.2018 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemEkzem je zákeřný, musíš mazat mazat mazat, nepouzivat aviváže a parfemace a mít kvalitní prací prásek. Odpověď Nela | 23.10.2018 17:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemJá jsem vytipovala nejaké to zhoršení po některých potravinách, ale mám na to konopný krém a ten rychle a dobře pomůže. Odpověď Kateřina | 25.10.2018 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EkzemMáš nějaká konkrétní typ nebo používáš různé? Odpověď Nela | 28.10.2018 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: EkzemMám jeden oblíbený a odzkoušený https://www.pharma-future.com/cs/domu/423-konopne-mazani-ekzem-75-ml.html opravdu dobře a rychle pomůže. Odpověď Kateřina | 29.10.2018 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: EkzemObjednáno k vyzkoušení. Snad bude mít i u nás uspech. Ale složením se mi líbí. díky Odpověď Natka | 15.11.2018 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: EkzemOd pharma future mám vyzkoušenou ty hřejivou konopnou mastičku a ta je super, hlavně mi teda pomáhá na namožené svaly Odpověď Kateřina | 2.12.2018 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: EkzemTak už ji mám doma a rozhodla jsem se vyzkoušet i tady tu chladící www.pharma-future.com/cs/masazni-pripravky/cannabis-cooling-massage-cream-306 Odpověď Natka | 3.12.2018 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: EkzemOni ty mastičky mají fakt obré akorát škoda že to nemívají i v lékárnách Odpověď Alena | 6.12.2019 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemJá teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že na ekzem skvěle pomáhá saunování. Sama jsem s ekzemem dřív měla problémy a od té doby, co se pravidelně chodím saunovat se to zlepšilo. Dokonce jsem si kvůli tomu pořídila saunu přímo domů. Konkrétně od https://www.dyntar.cz/ Ti mi ji udělali přímo na míru a postarali se jak o návrh, tak o její realizaci. Odpověď Ivulelele | 26.9.2020 09:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemAhoj, já ti mohu jen a jeden doporučit vyzkoušet věc zvanou CBD mast a nebo CBD olej. Užívání této látky z konopí je a bylo pro mého syna prakticky blahodárné a nedám na to snad už nikdy dopustit :) Doporučuji se mrknou na stránky, odkud to beru já - https://www.cibdol.cz Odpověď Alenka | 21.11.2020 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ekzemnevím, co to je teda za ekém nebo po čems e to dítěti objevuje, ale zkuste třeba konopnou mast a pak jsou ještě kapky co se ředí s vodou ty napomáhají účinkům, tak mrkněte https://www.silakonopi.cz/konopne-balzamy/vitaskin-gold/ Odpověď Ela | 2.6.2021 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemMně se hodně ulevilo když manžel namontoval do sprchy filtr na odstranění chlóru z vody.
Odpověď Dana | 3.6.2021 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EkzemA nevíš co je to přesně za filtr? Už jsem slyšela, že to lidem pomáhá, tak bych si ho chtěla taky zkusit pořídit.
Odpověď Ela | 3.6.2021 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: EkzemHledala jsem to a je to tenhle filtr https://www.dionela.cz/sprchovy-filtr-dios-bily/d-2156
Odpověď Dana | 3.6.2021 15:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: EkzemSupr, moc díky za ochotu.
Odpověď Ela | 3.6.2021 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: EkzemNení zač, tak hlavně aby ti to taky pomohlo.
Odpověď Jiřina | 8.9.2024 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | EkzemZdravím, máte prosím zkušenost s tím, co nejvíce pomáhá na suchou pokožku? K její dobré hydrataci do by se dobře a rychle vstřebávalo? Odpověď Pavla | 21.9.2024 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EkzemMám velmi suchou kůži na nohou, která je nejen nepříjemná na dotek, ale občas mě i svědí. Dlouho jsem hledala přípravek, který by mi přinesl úlevu, až jsem narazila na vyživující balzám na tělo https://www.dermafood.cz/p/vyzivujici-balzam-na-telo . Balzám mě zaujal hlavně tím, že se vysouvá jako rtěnka a já ho tak můžu snadno nanést na přesně ta místa, kde je potřeba. Po pár použitích jsem si všimla, že moje pokožka je mnohem jemnější a hydratovanější. Šupinky a suchá místa postupně mizí, a já se cítím mnohem lépe. Tento balzám mi pomohl zlepšit stav mé kůže a teď už bez něj nedám ani ránu. Odpověď |