| Denní krém - diskuze na toto téma |
Ahojda.. Hledám nějaký lehký denní krém na obličej, mám docela dost akné a chtěla bych něco lehkého a aby mi to i pomohlo na to akné, nemáte vyzkoušené něco účinného? :-) Nela | 19.5.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Denní krém Mám taky celkem problémy s pletí a také trpím na akzém ale tedka testupuju celkem dobrý krém, který vypadá že bude fungovat :-) nedraždí mi to plť ale naopak ji léčí, vidím po dlouhé době změny k lepšímu :-) Odpověď Adéla | 20.5.2022 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Denní krém Tak to je super, to ráda čtu :-) a mohu se zeptat copak je to za krém? :-) Odpověď Nela | 21.5.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Denní krém Jasně.. Je to tady tento https://www.cbd-nano.com/cbd-body-lotion-50-ml/ je skvělý, doporučila mi ho známá a je skvělej.. Dá se natírat i na jiné části těla, při nějakém poškození kůže jako je například škrábanec nebo odřenina apod:-) Odpověď Adéla | 22.5.2022 23:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Denní krém Tak to je moc super:-) moc díky za odkaz,mrknu se na to a vyzkouším :-) Odpověď |