| Odposlouchávací zařízení do kanceláře - diskuze na toto téma |
Neřešil tu prosím někdo odposlouchávací zařízení do kanceláře? Zvládnete mi poradit, jak vybrat kvalitní odposlech, který by se aktivoval v případě zvuku? Martina | 23.5.2022 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odposlouchávací zařízení do kancelářeJelikož jsem potřebovala dokázat sexuální obtěžování ze strany šéfa, se kterým jsem musela několikrát být až do noci v kanclu, tak jsem to řešila a koupila jsem skrytou kameru s odposlechem. Podařilo se mi nahrát, jak mi ustavičně čumí na zadek a jak mě dvakrát po něm poplácal. Díky záznamu zvuku tam bylo slyšet i to, jak mi několikrát zopakoval, jak by mi ho tam strčil, že to můj manžel nemusí vědět a další takové prasárny. Odpověď Tereza | 24.5.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odposlouchávací zařízení do kancelářeVidím teda, že nejsem sama koho to potkalo. Já jsem z toho byla totálně vyřízená a nevěděla jsem co s tím. Bála jsem se to někomu říct, a také jsem se rozhodla pořídit důkaz. Koupila jsem si chytré hodinky, ve kterých je kamera https://www.1obchod.com/169-smart-hodinky-s-kamerou.html a natočila kolegu, když ho zase přede mnou vytáhnul a začal si to dělat. Stalo se to několikrát a nevím co si jako myslel... Odpověď |