Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Jak vybrat kvalitní bazén?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak vybrat kvalitní bazén? - diskuze na toto téma
Jak vybrat kvalitní bazén? Chtěla bych ho koupit co nejrychleji, ať si ho děti co nejvíce užijí.

Simona | 23.5.2022 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak vybrat kvalitní bazén?
Tím pádem doporučuju koupit něco takového, kde je komplet všechno :) https://www.marimex.cz/bazen-florida-3-05x0-76-m-kf/ s tím si poradíš i sama :) není to nic složitého na údržbu.

Odpověď
Evča | 25.5.2022 00:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak vybrat kvalitní bazén?
Tyjo, mockrát díky za tip. Taky zrovna koukáme po nějakém bazénu a právě ty od Intexu mě právě dost zaujaly. Dívala jsem se na podobný, ale myslím si, že k nám na zahradu by bohatě stačil i nějaký menší. Mně se například dost líbí jeden podobný, který mají na top-bazeny.cz Ten je menší a asi za polovinu ceny. :)

Odpověď
Jana | 30.5.2022 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak vybrat kvalitní bazén?
Jsou tady ty bazény náročné na údržbu?

Odpověď
Blanka | 5.7.2025 12:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak vybrat kvalitní bazén?
Po delším plánování jsme se konečně pustili do realizace bazénu. Výkop jsme zadali firmě, která působí i v Humpolci https://www.zemnipracedobry.cz/ , a musím říct, že jsem byla nad očekávání spokojená. Vše šlo rychle a bez zbytečných průtahů. Od první schůzky až po dokončení prací. Pánové byli sehraní, pracovali s přesností a bylo vidět, že vědí, co dělají. I když jsme měli trochu náročnější přístup na zahradu, zvládli to bez problémů. Oceňuji také vstřícné a férové jednání bez skrytých poplatků. Po výkopu nám navíc pěkně upravili terén, takže bylo hned připraveno na další fázi stavby. Určitě bych se na ně obrátila znovu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné