| Dezinfekce ran u dětí - diskuze na toto téma |
Potřebovala bych radu jako začínající maminka si postupně vybavuji domácnost tím co je potřeba a v lékárničce mi trochu chybí dezinfekce, která by byla vhodná pro děti. Mohu se prosím zeptat na vaše zkušenosti? Denisa | 8.6.2022 12:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dezinfekce ran u dětíUž když jsem byla v porodnici, tak tam sestřička používala dezinfekci na pupík, která je dobrá na jemnou pokožku dětí. Bavila jsem se tam s ní o tom a říkala, že ji používají v nemocnici hodně, a to jak u dospělých tak i dětí. Koupila jsem si ji potom domů a používám ji pro celou rodinu.
Odpověď Marcela | 10.6.2022 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dezinfekce ran u dětíTo mě v porodnici nenapadlo tohle řešit. Ale je pravda, že tam sestřička chodila malé dezinfikovat pupík. Jakou dezinfekci tam používají?
Odpověď Denisa | 11.6.2022 01:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dezinfekce ran u dětíGel Octenisept, já si domů pořídila jak gel, tak i tento sprej https://www.octenisept.cz/octenisept-kozni-sprej/ . Sprej je lepší na otevřené rány, když si tam moc nechcete chytat při nanášení gelu. Gel je zase dobrý při popáleninách. Rána se rychleji vyhojí. Je to dezinfekce, která neštípe, nepálí a ani nebarví.
Odpověď |