Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Dřevěný koupací sud - máte zkušenost?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dřevěný koupací sud - máte zkušenost? - diskuze na toto téma
Máte doma někdo prosím dřevěný koupací sud a aktivně ho využíváte? Potřebovala bych vědět, jak složité je se o něj starat?

Marcela | 26.5.2022 00:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřevěný koupací sud - máte zkušenost?
Je to podle toho, jaký koupací sud si vyberete. U nás ho vybíral manžel a vybral koupací sud, který měl i přípravu na filtraci. Koupací sud je tam napojený na filtraci a drží se nám tam pěkně čistá voda.

Odpověď
Radka | 26.5.2022 00:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dřevěný koupací sud - máte zkušenost?
Víte kde ho vybral? Kam se s mužem můžeme podívat i my?

Odpověď
Marcela | 29.5.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dřevěný koupací sud - máte zkušenost?
Hele tak jsem se ho zeptala a on mi rovnou i ty stránky poslal www.koupacisudy-bef.cz/ Určitě doporučuji mrknout a podívat se i na všechno možné vybavení.

Odpověď
Markéta | 20.6.2024 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dřevěný koupací sud - máte zkušenost?
Dobrý den, my budeme doma kompletně rekonstruovat koupelnu a já jsem začala přemýšlet o pořízení vířivé vany. Je to složité na údržbu? Jakou máte zkušenost?

Odpověď
Veronika | 22.6.2024 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dřevěný koupací sud - máte zkušenost?
Zdravím, no asi je to i o tom jakou si vyberete. Tedy jak kvalitní vířivou vanu si vyberete. Mě také právě zajímalo, jak je to s údržbou, aby na tom člověk nakonec netrávil moře času. Proto jsem vybrala vířivou vanu, která mi i automatickou funkci samočištění. To je opravdu super, protože trysky ve vaně tak díky tomu zůstávají pořád hygienicky čisté. Vana se dokáže sama vysušit, prostě jsem vybrala vířivou vanu, která se postará o vás i o sebe od https://www.kaldewei.cz/vyrobky/spa-wellness/virive-systemy/ ze smaltované oceli, která je odolná proti poškození i otěru. Má velmi kvalitní povrch, o který se nebudeme muset starat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné