Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Posilovna v bytě

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Posilovna v bytě - diskuze na toto téma
Zdravím, chtěla bych manželovi splnit sen a udělat mu v novém bytě posilovnu, ale co bych potřebovala vědět je jestli stroje nejsou moc hlučné? Bydlíme v menším paneláku, tak aby na nás sousedé nechodili klepat, že je rušíme.

Silva | 24.6.2022 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovna v bytě
Hodně záleží na tom jaké si pořídíš. Jestli chceš běžecký pás a aby nebyl hlučný, tak se většinou pohybují v cenovém rozpětí od 15 tisíc výše :). Taky jsem řešila to stejné a podařilo se mi vybrat na fitham.cz :)

Odpověď
Denisa | 30.6.2022 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Posilovna v bytě
Je to spolehlivý eshop? Nemám zkušenost s objednáváním takových velkých věcí, tak mám obavy, aby to proběhlo všechno jak má.

Odpověď
Silva | 11.7.2022 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Posilovna v bytě
Ano je, hodnocení mají super a pás co od nich mám, tak s tím jsem nad míru spokojená. Má odpruženou běžeckou plochu, takže neduní a došlap není tvrdý https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t400i

Odpověď
Nela | 2.4.2025 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Posilovna v bytě
Myslela jsem si, že jím málo a cvičím dost, ale váha se nehýbala. Díky chytrým hodinkám https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ jsem zjistila, že jsem se hýbala mnohem méně, než jsem si myslela. Hodinky mi pomohly si uvědomit, že pro úspěšné hubnutí nestačí jen dieta, ale hlavně dostatek pohybu. Teď mám přehled o svém výdeji energie a vím, že když se celý den nehýbu, žádný zázrak se nestane. Hodinky mě nutí být aktivnější a výsledky na sobě už vidím!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné