| Oblečení? - diskuze na toto téma |
Holky, dotaz, kde nakupeje modu na netu? Pro děti i pro vás? Jakej shop je podle vás nejlepší? Nebo spíš jaký shop preferujete a kde nakupujete nejčastěji a nejraději? karolína | 1.6.2022 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Na www.zoot.cz je z čeho vybírat, tak se koukni :) Odpověď Silva | 1.6.2022 19:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Já jsem si oblíbila eshop genesis, kde se dají sehnat moc pěkné a značkové kousky za pár korun :) Odpověď Irena | 2.6.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Skvělé oblečení pro celou rodinu nakupuji na genesis-eshop.cz.
Odpověď Monika | 15.6.2022 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Oblečení?Neznám je, ale taky ráda nakupuji na netu. Hned jsem si jejich stránky vyhledala. Líbí se mi, že doručují při jakékoliv objednávce zdarma do Penguin Boxů. Vše lze v pohodě do 14ti dnů bezplatně vrátit.
Odpověď Reny | 18.6.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Oblečení?Www.genesis-eshop.cz mají novou službu Eko-výzva .Stačí se registrovat na eshopu, při objednávce zvolit, že mate zájem o eko-výzvu a již nepotřebné ale dobré kousky oblečení, bot, doplňků (i bytových doplňků a knih) zabalit a zanést do Penguin Boxu. Dostanete od nich eko-kredity, díky nimž můžete nakoupit jiné/nové kousky přímo u nich nebo v jejich eshopu.
Odpověď Marta | 24.6.2022 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Oblečení?Nakuji u nich hodně pro děti, mají super kousky za velmi solidní cenu. Dokonce jsem objevila i knihy.
Odpověď Nora | 26.6.2022 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Já tento eshop ráda sdílím s přáteli. Každý registrovaný uživatel za sdílení může získat až 200 kreditů pro své nákupy, což je pak 20 Kč. Dobrý tip.
Odpověď Denča | 27.6.2022 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Mám ráda jak ten jejich eshop, tak i kamennou prodejnu co v Brně máme. Mají pořád nějaké novinky, tak co týden mám buď já nebo děti nějaký nový kousek :) Odpověď Miška | 29.6.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?S objednavanim na zootu jsem vdycky spokojena, jenom tedka mi dosly saty s kazem, coz jsem byla smutna, protoze jsem se na ty saty hodne tesila. :-/ Ale i vraceni zpet probehlo v pohode, dokonce jsem dostala i slevovy kod na 20% k dalsimu nakupu, kod je NESEDIVAMTO a lze pouzit i opakovane, tak se o neho delim, at muzete taky vyuzit taky na nejaky pekny saticky treba. Odpověď Katka | 30.6.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Nemáte zkušenost i s těmi jejich kamennými prodejnami? :) Odpověď Romanka | 21.7.2022 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Oblečení?Sem tam si do nich zajdu, ale upřímně mě víc baví a vyhovuje mi eshop :) přijde mi to pohodlnější a mám tak větší možnost sledovat novinky co mají a baví mě ta jejich nová kategorie vintage módy https://www.genesis-eshop.cz/novinky?stav=vintage Odpověď Ludvík | 6.10.2022 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení?Ahoj, chtěl bych se na něco zeptat. Nemáte náhodou nějaký tip kde sehnat nějaký kvalitní pracovní oděv? Právě bych si potřeboval koupit nějaké oblečení do práce a vůbec nevím kde se dívat. Na internetu jsem narazil na toto - https://www.ardon.cz/c/309/pracovni-odevy ale nevím úplně jestli se mi něco takového chce objednávat přes internet. S nakupováním oblečení přes internet nemám bohužel moc dobré zkušenosti. Odpověď |