Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Vrásky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vrásky - diskuze na toto téma
Nemáte zkušenost s něčím, co má vliv na vrásky?

Simča | 16.6.2022 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Hodně se doporučují kolagenové drinky, tak co zkusit ty? :)

Odpověď
Inna | 29.6.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vrásky
Ty se sice doporučují, ale žádný vliv nemají .. akorát tahají z lidí peníze .. je potřeba koukat na složení, to vám řekne nejvíc, ale samotný kolagen vám rozhodně s ničím nepomůže ;)

Odpověď
Marie | 4.7.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Já bych se chtěla vrásek opravdu hodně moc zbavit. Jak to udělat? Co vám pomohlo efektivně a hlavně rychle?

Odpověď
Lucie | 6.7.2022 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě pomohlo se zbavit vrásek to, že mi kamaráda doporučila žehličku na pleť. Do té doby se přiznám, že jsem ani pořádně nevěděla, že něco takového existuje. Je to příjemné, po jejím použití se vždy cítím strašně svěží.

Odpověď
Marie | 8.7.2022 01:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vrásky
Tu jste si koupila tu žehličku na pleť? Můžu se prosím zeptat kolik vás ta žehlička stála?

Odpověď
Lucie | 10.7.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Vrásky
Žehličku na pleť jsem koupila za 2350 Kč https://www.kingrayshop.cz/p/zehlicka-na-plet-profi5v1-7-funkcii-bila-video-navod Když jsem ji kupovala, tak jsem u nich na stránkách našla i video jak se s tím pracuje. Podrobný postup mají ale i na stránkách.

Odpověď
Tereza | 14.9.2024 01:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vrásky
Holky řekněte mi prosím, jak nejlépe bojovat proti vzniku vrásek?

Odpověď
Pavla | 15.9.2024 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Snažím se o prevenci stárnutí, a když jsem narazila na tento polštář https://www.vitaherbals.cz/p/dream-cloud-premium-anatomicky-polstar-z-bio-pametove-peny-proti-vraskam proti vráskám, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Jsem nadšená! Nejenže mám méně vrásek po ránu, ale cítím se také daleko odpočatější. Paměťová pěna je opravdu příjemná a měkká, což zajišťuje maximální pohodlí při spánku. K tomu všemu mám teď mnohem více energie. Pokud chcete předcházet tvorbě vrásek, tak je to ideální volba.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné