| Dárek pro mamku - diskuze na toto téma |
Dobrý den, maminky bude mít padesáté narozeniny a přemýšlím nad hezkým dárkem. Poradíte? Lucka | 6.6.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro mamkuZdravím, mrkněte na www.iocel.cz Mají krásné šperky a ženy šperky vždycky ocení. Odpověď Silvie | 8.6.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro mamkuMají krásné šperky, sem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila :) Taky si u nich hezký stříbrný šperk objednám :) Odpověď Mia | 12.6.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro mamkuSuper tip na eshop Iocel - moc díky! Hned jsem vybrala hezkou stříbrnou sadu náušnic a náhrdelníku. Odpověď Kateřina | 19.6.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro mamkuZdravím, taky moc díky za tip - šperky mám ráda a objednání na netu ušetří čas, takže to vyzkouším. Navíc mají krásné šperky :) Odpověď Evča | 3.3.2023 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro mamkuTak třeba moje máma se před časem našla v pletení. Jak má teď více volného času, tak ho musí nějak vyplnit a říkala, že toto je pro ni vlastně ideální činnost. Když jsem tedy přemýšlela co jí koupit jako dárek k narozeninám, tak mi hned bylo jasné, že to bude něco spojeného s pletením. Z https://www.propleta.cz/Vymenne-jehlice-c5_87_2.htm jsem jí tedy koupila výměnné jehlice knitpro. Udělalo jí to velkou radost. :) Odpověď |