Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro mamku

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro mamku - diskuze na toto téma
Dobrý den, maminky bude mít padesáté narozeniny a přemýšlím nad hezkým dárkem. Poradíte?

Lucka | 6.6.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro mamku
Zdravím, mrkněte na www.iocel.cz Mají krásné šperky a ženy šperky vždycky ocení.

Odpověď
Silvie | 8.6.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro mamku
Mají krásné šperky, sem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila :) Taky si u nich hezký stříbrný šperk objednám :)

Odpověď
Mia | 12.6.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Super tip na eshop Iocel - moc díky! Hned jsem vybrala hezkou stříbrnou sadu náušnic a náhrdelníku.

Odpověď
Kateřina | 19.6.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, taky moc díky za tip - šperky mám ráda a objednání na netu ušetří čas, takže to vyzkouším. Navíc mají krásné šperky :)

Odpověď
Evča | 3.3.2023 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro mamku
Tak třeba moje máma se před časem našla v pletení. Jak má teď více volného času, tak ho musí nějak vyplnit a říkala, že toto je pro ni vlastně ideální činnost. Když jsem tedy přemýšlela co jí koupit jako dárek k narozeninám, tak mi hned bylo jasné, že to bude něco spojeného s pletením. Z https://www.propleta.cz/Vymenne-jehlice-c5_87_2.htm jsem jí tedy koupila výměnné jehlice knitpro. Udělalo jí to velkou radost. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné