| U které pojišťovny zařídit pojištění domu - diskuze na toto téma |
Chtěla bych c nejrychleji pojistit dům, který jsem s manželem koupila pro větší jistotu. Kde myslíte, že se mi vyplatí zajít pro výhodné pojištění? Adéla | 10.6.2022 00:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | U které pojišťovny zařídit pojištění domuTaké jsem chtěla mít pojištění co nejdříve vyřešené, protože člověk opravdu nikdy neví co se může stát. Manžel chodil po pojišťovnách a já jsem zkusila online srovnávač. Nakonec to dopadlo tak, že jsem sehnala výhodnější nabídku online, tak se to pak i kompletně online uzavíralo. Odpověď Helča | 12.6.2022 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: U které pojišťovny zařídit pojištění domuNa pojišťovnu jste pak už jen šla podepsat smlouvu? Nebo jak se to potom řešilo? Odpověď Adéla | 13.6.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: U které pojišťovny zařídit pojištění domuNemusela jsem nikam jít. Řešila jsem to online na srovnávači pojištění https://www.klik.cz/ , kde to pak celé opravdu vyřídíte od počítače. Nebylo potřeba podepisovat smlouvu, stačilo zaplatit pojištění převodem ze svého účtu a tím se pojištění vlastně potvrdilo. Odpověď |