| darek-zazitek.cz - diskuze na toto téma |
Dobrý den, narazila jsem na stránky darek-zazitek.cz, kde mají velký výběr zážitkových a adrenalinových dárků. Nakupujete u nich někdo? Máte s e-shopem zkušenost? Jitka | 7.6.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | darek-zazitek.czZdravím, eshop neznám, ale díky za tip :) Mají velký výběr i třeba romantických pobytů, tak si počkám na recenze a kdyžtak u nich nějaký pobyt pro mě a manžela objednám :) Odpověď Martina | 12.6.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | darek-zazitek.czJá jsem u nich zážitkový dárek už jednou objednávala - manžel si přál vyzkoušet letecký simulátor. Můžu je doporučit - chválím komunikaci, cenu i velký výběr. Odpověď Simona | 17.6.2022 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: darek-zazitek.czVložily byste mo odkaz na ten letecký simulátor? Odpověď Martina | 19.6.2022 16:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: darek-zazitek.czAno, manžel byl na leteckém simulátoru tady https://www.darek-zazitek.cz/zazitek/letecky-simulator-boeing Odpověď Dita | 25.6.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: darek-zazitek.czTaky se inspiruju :) Odpověď Jana | 22.6.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | darek-zazitek.czHolky, výborný tip na dárky, díky :) Určitě nějaký adrenalin na darek-zazitek.cz taky objednám. Odpověď |