| Monitoring vozového parku ve firmě - diskuze na toto téma |
Ahoj, čím dál více se nám ve firmě rozrůstá počet aut a já bych potřebovala o nich mít přehled, protože to mám na starosti. Jak se dají auta sledovat? Aktuální poloha, historie tras atd?? jde to nějak jednoduše řešit? Edita | 25.6.2022 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Monitoring vozového parku ve firměMonitoring aut je dnes docela jednoduše řešitelný. Také jsem to řešila do naší firmy, kde potřebuji vědět, kde auta zrovna jsou, abych k zákazníkovi dokázala poslat to auto, co je nejblíž. Vidím vlastně všech 9 aut na jednom monitoru a můžu se pak dívat i na historii tras.
Odpověď Marcela | 27.6.2022 01:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Monitoring vozového parku ve firměJak jste to teda řešila? Přes nějakou firmu?
Odpověď Edita | 28.6.2022 01:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Monitoring vozového parku ve firměAno, přes firmu https://www.sherlog.cz/monitoring , která se nám stará i o zabezpečení aut pro případ krádeže. Je k tomu vlastně jednoduchý systém a auta můžu sledovat jak z telefonu, tak i z počítače. Na stránkách se dá případně podívat i na demo režim, takže se můžete mrknout, jak to funguje.
Odpověď |