| Snaha o miminko - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, už nějakou dobu se s přítelem snažíme o rodinu. Teď je to asi 7 měsíců, nemáte někdo zkušenost? Co dělat? Táňa | 13.6.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snaha o miminkoDoporučuji https://www.ivf-zlin.cz/ Nám tam pomohli a nepotřebujete ani doporučení. Teď tam mají dokonce den otevřených dveří - ve čtvrtek 16. 6. a bezplatnou konzultaci. Odpověď Bibiana | 20.6.2022 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snaha o miminkoTo je nejvyšší čas - my šli na kliniku IVF Zlín po půl roce. Hned nás vyšetřili a pak jsme podstoupili IVF. Teď se těšíme na chlapečka - narodí se nám za 3 měsíce. Odpověď Hana | 25.6.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Snaha o miminkoMoc děkuji za tip na kliniku IVF Zlín. Určitě je v pondělí kontaktuju a zkusím si s přítelem domluvit konzultaci. Odpověď Vanda | 17.10.2022 17:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snaha o miminkoMy jsme také byli ve Zlíně na klinice, kde jsem podstoupila umělé oplodnění. Odpověď Jitka | 26.10.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snaha o miminkoMy bohužel nemůžeme s mužem otěhotnět. Mám problém s vajíčky a nevím, jak to bude, když nebudeme mít děti.
Odpověď Vanda | 27.10.2022 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Snaha o miminkoTak jde s darovanými vajíčky, tahle možnost existuje a je to dobrý. Aspoň mají ženy, které nemají kvalitní vajíčka šanci na miminko. Odpověď Jitka | 12.11.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Snaha o miminkoO této možnosti jsem neuvažovala, Na které klinice tohle je možné? Odpověď Vanda | 29.11.2022 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Snaha o miminkoNa klinice www.ivf-zlin.cz, tak má hodně lidí dobré zkušenosti. Odpověď Jitka | 30.11.2022 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Snaha o miminkoDěkuji za informaci, už jsem se dívala na stránky. Odpověď |