| Školka Průhonická labuť - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenost se školkou Průhonická labuť? Narazila jsem na jejich stránky a zaujala mě výuka angličtiny a celkově jejich recenze. Kateřina | 13.6.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Školka Průhonická labuťZdravím, mě do školky Průhonická labuť chodí dcerka a do školky chodí moc ráda. Angličtinu taky krásně zvládá a mají super paní učitelky i prostory. Odpověď Melanie | 18.6.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Školka Průhonická labuťMohla bych se zeptat - je školka drahá? Taky přemýšlím, že bych je oslovila, ale trochu se bojím částky. Odpověď Kateřina | 22.6.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Školka Průhonická labuťČástka se odvíjí od docházky, ale co jsem to srovnávala s ostatníma soukromíma školkama, byla na tom Průhonická labuť dobře. Mrkni na jejich ceníky https://www.pruhonickalabut.cz/ceniky-skolka-pruhonice/ Odpověď Linda | 26.6.2022 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Školka Průhonická labuťMoc díky za tip na školku Průhonická labuť, co jsem se dívala, mají pobočku i v Praze Tróji, to my máme blíž z domu :) Odpověď |