Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Výhodné pojištění domácnosti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Výhodné pojištění domácnosti - diskuze na toto téma
Už docela dlouho jsem přemýšlela nad pojištěním domácnosti. Teď sousedce praskla přívodní hadice na záchod a vytopila si půl domu. To mě tak nějak přimělo si sjednat pojištění. Kde ho sehnat výhodně?

Jana | 16.6.2022 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Výhodné pojištění domácnosti
To je věc, které jsem se vždy bála a proto jsem vždy chtěla vše dělat v domě pořádně, aby to dlouho vydrželo. Ale i tak jsem si také raději nechala dům pojistit, protože člověk je pak celkově klidnější. Když jsem hledala pojišťovnu k pojištění domu, tedy cca 2 roky zpět, tak jsem to dělala online, přes srovnávač, kde jsem pak pojištění i online sjednala.

Odpověď
Lenka | 17.6.2022 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Výhodné pojištění domácnosti
Vyplatilo se to vyřizovat online? Bylo to složité?

Odpověď
Jana | 19.6.2022 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Výhodné pojištění domácnosti
Složité to nebylo a rozhodně se to vyplatilo. Dělala jsem to na srovnávači https://www.klik.cz/ Jestli se to vyplatí, o tom se můžete ostatně sama přesvědčit, když si srovnávač otevřete a vyzkoušíte si tam pojištění srovnat. Nic to nestojí a můžete tak vlastně vidět ceny i podmínky nabízených pojištění, a když si vyberete, tak si ho můžete rovnou sjednat.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné