Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kojenecké mléko

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kojenecké mléko - diskuze na toto téma
Dobrý večer maminky, dcerka má půl roku a sama se odstavila od kojení. Co myslíte - měla bych jí asi ještě koupit kojenecké mléko, že?

Alena | 16.6.2022 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Na noc bych jí nechávala mléko a přes den normálně příkrmy :). Sunar má kvalitní a chuťově dobré jak kojenecké mléko, tak i příkrmy.

Odpověď
Janča | 17.6.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Zdravím, rozhodně ano - v kojeneckém mléce je ještě hodně důležitých živin a mimčo v půl roce je ještě potřebuje.

Odpověď
Zuzana | 19.6.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kojenecké mléko
Kupte Sunar Premium a dávejte alespoň ještě rok. Moje dcera dostává Sunar ještě ve dvou a půl letech. Kojenecké mléko totiž ničím nenahradíte.

Odpověď
Petra | 21.6.2022 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kojenecké mléko
To je pravda, taky ještě tříletému občas Sunar dám - pořád mu chutná. Sunar má výborné složení pro jakoukoliv věkovou skupinu, mrkněte https://www.sunar.cz/

Odpověď
Dita | 23.6.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kojenecké mléko
Děkuji za komentáře, hned zítra skočím do lékárny a Sunar dcerce koupím.

Odpověď
Petra | 25.6.2022 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Zdravím maminky, bohužel se mi nedaří pořádně rozkojit a malý mi pořád pláče, tak jsem se rozhodla,že budu muset začít asi přikrmovat UM. Ale chtěla bych opravdu kvalitní mléko, které dítěti něco předá, když já nemohu. Které UM se vám osvědčilo?

Odpověď
Lenka | 26.6.2022 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem na tom byla podobně a tak jsem se radila s mojí pediatričkou se kterou jsem se shodla, že mám začít UM, protože dcera neprospívala. Hodně mě oslovilo UM s colostrem, protože vím, že je dobré na podporu imunity, tak jsem ho dceři začala dávat a krásně prospívá a jsme spokojené obě dvě.

Odpověď
Petra | 29.6.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
UM s colostrem to slyším poprvé, kde jsi na něj narazila?

Odpověď
Lenka | 3.7.2022 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kojenecké mléko
Dám Ti sem rovnou odkaz https://colvia.cz/pocatecni-susena-mlecna-kojenecka-vyziva-v-prasku-pro-vek-06-mesicu-900g ,jsem ráda, že jsem zvolila tuto českou značku.

Odpověď
Silva | 29.6.2022 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Na večer/noc bych jí nechala mlíčko jinak bych jí kupovala nebo dělala už normální jídla :).

Odpověď
Linda | 3.7.2022 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Taky dávám jejich příkrmy a jsou opravdu vynikající ať už po chuťové stránce, tak i složením :) https://www.sunar.cz/nase-produkty?kategorie=bio-detske-prikrmy

Odpověď
Soňa | 4.7.2022 06:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde tak mají největší výběr těch příkrmů? V obchodech to bývá dost probrané totiž ...

Odpověď
Inuš | 24.8.2022 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kojenecké mléko
Jestli má půl roku, tak bych určitě mléko dávala dál. Je to docela brzo. Jde hlavně o živiny a vitamíny o které v mléku jsou. Jestli ještě nemáš žádné vybrané, tak já dávám malé tady tohle s kravským kolostrem https://colvia.cz/pokracovaci-susena-mlecna-vyziva-v-prasku-pro-vek-6-12-mesicu-900g

Odpověď
Hanka | 28.8.2022 18:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je něco nového? Tady o té značce čtu teda prvně, a to jsem si myslela, že mám přehled co se dětský výživ týče.

Odpověď
Inuš | 9.9.2022 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nového ne, prostě jen nemají reklamu, protože to nepotřebují. Většinou se dělají reklamy na to, co za moc nestojí což není tento případ. Stačí se kouknout na složení. Když jsem se dozvěděla, že je mléko co obsahuje kolostrum, tak jsem ho hned objednala.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné