| Děda má narozeniny - diskuze na toto téma |
Dobrý den,můj děda bude mít narozeniny a já nevím co mu koupit.V jeho letech je pořád hodně akční a tak bych mu ráda dala nějaký zajímavý dárek. Bára | 20.6.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Děda má narozeninyDej mu třeba nějaký akční zážitek.Chlapi takové žážitky přímo milují.Beru to podle mého muže,který má rád adrenalin. Odpověď Františka | 25.6.2022 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Děda má narozeninyZní to moc hezký,ale nevím jaký. Odpověď Bára | 29.6.2022 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Děda má narozeninyJako velký adrenalin mi příjde třeba let stíhačkou.Tady ti posílám odkaz https://www.dokonalyzazitek.cz/zazitky/army-zazitky Odpověď Renata | 30.9.2024 20:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Děda má narozeninyNedávno jsme objevili perfektní dárek pro naše vnouče – www.luceda.cz/houpaci-kone/ houpacího koně. Když jsme ho přivezli a ukázali, okamžitě si ho zamilovalo. Nyní se na něm houpe každou volnou chvíli a už si bez něj nedokáže představit den. Připomíná mi to, jak jsme si kdysi hráli my sami, a jsem moc ráda, že si můžeme tyto momenty připomenout a znovu je prožít s našimi vnoučaty. Není nic krásnějšího než dětská radost. Odpověď |