Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Šukací stroj

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Šukací stroj - diskuze na toto téma
Zdravím, delší dobu už jsem sama a nechce se mi hledat někoho jen kvůli sexu. Čekám na toho pravého. Někdy je to ale dost náročné a já přemýšlím o šukacím stroji. Řeším to tady anonymně, protože jinak bych se styděla někoho zeptat. Máte ho doma?

Marcela | 22.6.2022 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Šukací stroj
Mám a je to paráda. Užívám si často a hodně podle svého gusta. Koupila jsem si pořádný https://www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/sukaci-stroje/lovebotz-robo-fuk-deluxe-adjustable-sex-machine Vše se tam dá nastavit, prostě pecka. Možná i lepší jak chlap.

Odpověď
Lucie | 24.6.2022 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Šukací stroj
Když jsem doma začala pociťovat trochu krizi, tak jsem také na ekondomy nakupovala a zase je vše v pohodě. Manžel to dost ocenil, že jsem se začala snažit.

Odpověď
Simona | 26.6.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je potřeba k tomu šukacímu stroji něco dokupovat nebo jsou ty vibrátory co se na to nasazují součástí?

Odpověď
Renča | 28.7.2022 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Šukací stroj
Ahoj, to chápu. Já osobně ho nemám, ale co jsem koukala, tak zajímavý výběr mají třeba na e-kondomy.cz, co si o nich myslíte?

Odpověď
Dominika | 4.9.2023 15:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Šukací stroj
Holky já dřív hrozně blba a měla jsem sex prostě neskutečně ráda. V poslední době tomu už tak ale není a já mám na sex chuť čím dál méně. Jak si zase vrátit chuť a sex si užívat?

Odpověď
Adéla | 7.9.2023 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Víte co se mi podařilo najít? Našla jsem si prášky pro ženy, které dokáží zvyšovat libido. Díky tomu mám zase sex pravidelně a hlavně často.

Odpověď
Dominika | 9.9.2023 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Šukací stroj
Prosím, a které prášky pro ženy dokáží zvyšovat libido? To by mě opravdu zajímalo. Kam se po nich podívat?

Odpověď
Adéla | 11.9.2023 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Šukací stroj
Ono asi bude opravdu nejlepší, když si to sama vyzkoušíte. Můžu doporučit prášky pro ženy https://www.supererekce.cz/6-fly-pro-zeny Vezměte si je tak cca hodinu předem a pak uvidíte, jak budete zase mokrá a pořádně nadržená.

Odpověď
Irena | 2.11.2024 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Šukací stroj
Dobrý den, jelikož jsem už delší dobu sama, tak bych si chtěla pořídit nějaký takový stroj, se kterým bych si užila. Mám vibrátor, ale to prostě není ono...láká mě zkusit něco nového

Odpověď
Blanka | 6.11.2024 11:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte pravdu, je to opravdu úplně něco jiného. Jestli bych mohla já poradit, tak já mám doma tento malinký https://www.deeplove.cz/sukaci-stroj-mini-rc-fucking-machine-2-0-598992 Dobře se tak dá doma schovat a funguje perfektně kdekoliv. Jinak na obchodě mají velký výběr a balení posílají diskrétní.

Odpověď
Petr | 28.3.2025 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Šukací stroj
My jsme si s manželkou pořídili F-Machine Pro4. Nebere to jako náhradu chlapa, je to prostě jiný zážitek. Poprvé při tom dosáhla mokrého orgasmu. Našel jsem i půjčovnu těchto strojů www.kinx.cz, ale zkušenosti nemáme (máme svůj :).

Odpověď
Marcela | 20.1.2025 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Šukací stroj
S manželem jsme po letech začali cítit, že v našem intimním životě něco chybí. Nešlo o nedostatek lásky nebo přitažlivosti, ale spíš o ztrátu toho správného jiskření. Po dlouhém přemýšlení jsem navrhla vyzkoušet něco nového, co by nás oba naladilo na stejnou vlnu. Objevila jsem erotické masáže pro páry v podniku https://www.masaze-princess.cz/ v Praze a rozhodli jsme se to vyzkoušet. Byl to neskutečný zážitek! Cítili jsme se nejen uvolněně, ale hlavně jsme v sobě znovu objevili touhu a vášeň, kterou jsme kdysi měli. Diskrétní prostředí, profesionální přístup a nádherná atmosféra udělaly své. Od té doby chodíme pravidelně a pokaždé si to neskutečně užíváme. Tahle zkušenost nám pomohla znovu zažehnout jiskru a oživila náš vztah. Pokud cítíte, že by to chtělo změnu, určitě doporučuji.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné