| Vitamíny na vlasy - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, nemáte vyzkoušené vitamíny na vlasy, které mají vliv na rychlejší růst a kvalitu vlasů? Denisa | 30.6.2022 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny na vlasyUrčitě je na to dobrý zinek ;)
Odpověď Magda | 30.6.2022 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny na vlasyJojo zinek mi pomohl, výbornej je od vitaslife.cz
Odpověď Anna | 21.7.2022 09:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny na vlasyJá holky používám na vlasy tohle https://www.venira.cz/venira-premium-kolagenovy-drink-pro-vlasy--nehty-a-plet-mix-prichuti/ a jsem nadšená, pomáhá mi to i na pleť, je to prostě super.
Odpověď Jana | 24.7.2022 11:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamíny na vlasyMáš po tom pevnější pleť? Nebo jak na sobě ten výsledek vnímáš? Taky bych něco pořádného chtěla vyzkoušet, ale když už, tak aby to fungovalo.
Odpověď Anna | 20.8.2022 08:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vitamíny na vlasyZlepšila se mi pleť i vlasy, celkově na sobě výsledek pozoruji. Ale určitě záleží jaký kolagen koupíš a od koho.
Odpověď Jana | 22.8.2022 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Vitamíny na vlasyA ty bys doporučila ten kolagen od venira.cz? Jsi s ním opravdu spokojená? Jak dlouho to už užíváš?
Odpověď Anna | 19.9.2022 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Vitamíny na vlasyPoužívám toho od nich víc, nejen ten kolagen. A asi po měsíci jsem viděla nějaký rozdíl. Nejdřív u vlasů a nehtů, potom se mi zlepšila i pleť.
Odpověď Andrea | 21.9.2022 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny na vlasyTaky se mi výrobky od venira.cz moc líbí, zatím jsem zkoušela jen ty doplňky stravy na vlasy a nehty. Jaká je od nich kosmetika? Co mají nejlepší?
Odpověď |