| Oblečení z druhé ruky - diskuze na toto téma |
Holky, kde nakupeje oblečení? Nebo teda spíš jinak... Je tu někdo, kdo nakupuje oblečení z druhé ruky? Jaký secondhand se vám osvědčil? :) Já jsem se dívala hlavně na online second handy a líbí se mi tento https://www.genesis-eshop.cz/. Znáte ho? Andrea S. | 7.7.2022 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení z druhé rukyAno já tam nakupuji hodně pro celou rodinu. Genesis-eshop má skvělý a velký výběr. Odpověď Nina | 18.7.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Oblečení z druhé rukyJá jsem nad tím přemýšlela, ale ještě jsem tomu nepřišla na chuť. Odpověď Andrea S. | 21.7.2022 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Oblečení z druhé rukyProč? To je super nakupování a hlavně nakoupíš pro celou rodinu za super ceny. Odpověď Petra | 27.7.2022 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Oblečení z druhé rukyNa stránky jsem se dívala, mají velký výběr módního oblečení za skvělé ceny.
Odpověď Andrea S. | 28.7.2022 05:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Oblečení z druhé rukyNakupuji u nich hodně pro děti, mají super kousky za velmi solidní cenu. Dokonce jsem objevila i knihy.
Odpověď Fanny | 25.7.2022 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Oblečení z druhé rukyHolky, na tom Genesis jsem se dívala na tu jejich eko výzvu. Docela mě zaujala. Jak to vlastně celé funguje? Odpověď |